Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Ден преди началото на предизборната кампания за местна власт ВМРО обяви кандидатите си за София, като даде заявка да бъде гласът на автентичния и градивен патриотизъм. Програмата, която ще следват от ВМРО, е под надслов „С нас идва редът!“. Заместник-председателят на партията и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки ще се бори за доверието на столичани за кметския пост.

"Идеята за радио на турски език в рамките на БНР не е моя лична", заяви в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия Радослав Янкулов, шеф на БНР.

 

Георги Лозанов, председател на СЕМ, обясни, днес какво ще решава Съветът и обясни, че от години има лиценз за програма на турски език в БНР. По думите му, просто политиците са разпространили неверни твърдения. Ангел Джамбазки, евродепутат, коментира темата пред репортер на Нова телевизия. Според него, случващото се е свързано с предстоящите местни избори. Джамбазки смята, че може би някои от членовете на регулатора са близки с ДПС.

Доц. Георги Лозанов и шефът на радиото Радослав Янкулов се наведоха предизборно пред ДПС и затова искат да има новини на турски език, каза евродепутатът

Ще се постарая да превърна председателя на Съвета за електронни медии Георги Лозанов в подсъдим, защото поисках съгласно Закона за обществена информация, всички документи за лицензите на предаванията на националното радио на турски език и срокът от 15 дни изтече, а отговор още нямам. Председателят на регулатора Лозанов не ми го даде в законоустановения срок. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки пред камерата на БНТ. Ще заведа дело в Административния съд за това, че председателят на СЕМ ми отказва достъп до документите, подчерта патриотът.

Заплахите на ИД са големи у нас, особено като гледам циганите имитатори в махалите. Все повече става мода в циганските махали да носят джихадистки бради и знамена, на които са изписани религиозните символи на организацията. От това става ясно, че търсят политическо представителство и се стремят ненавистта към българското общество да бъде политически облечена. Тази организация им дава политическа платформа. Българският съд осъди вече за подобно деяния част от пазарджистките имами. Това заяви пред Фрог нюз евродепутатът Ангел Джамбазки.

Интернет страницата на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки е станала обект на хакерска атака, съобщиха от щаба на политика.

 

Самият той бе лаконичен, но категоричен в коментара си за случая, като по думите му ''това е война''.

Интернет страницата на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки (http://djambazki.org/) е станала обект на хакерска атака, съобщиха от щаба на политика .

 

Хакерите са оставили подпис „Ислямска държава", изписано на английски. На черен фон има и надпис на арабски, типичен за ислямистите, последователи на ИД.

Поводът е отказът на Лозанов да предостави обществена информация относно искането на директора на БНР за издаване на лиценз за регионални програми на турски език

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще съди председателя на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Лозанов, съобщават от ВМРО. Поводът е отказът на Лозанов да предостави обществена информация относно искането на директора на БНР Радослав Янкулов за издаване на лиценз за регионални програми на националното радио на турски език.

Незаконните сгради трябва да бъдат разрушени, както са събаряни френските катуни във Франция, каза евродепутатът


Никола Саркози няма морално право да иска от България да изгражда бежански лагери, защото по времето, когато бе президент, френски самолети бомбардираха Либия. Това бе част от разпада на тези държави, които макар и с диктаторски, но светски режими, поддържаха някакъв правов ред в тази част на света, каза евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Нормално ли е една зала, която не е мръднала с метър и няма данни някой от крепежните елементи при строителството й да е поскъпнал драстично - да поскъпне от 4 до 5 пъти? Нормално ли е фирмата, която строи този голям и скъп обект да строи семейния хотел на кмета на Пловдив Иван Тотев, къщата му в центъра и на всичкото отгоре - да даде на семейната му фирма заем от1 милион лева? Това питаме в сигнала си до Европесйката комисия. Ние не сме съдници. Но, за нас като български данъкоплатци, на вас като пловдивски данъкоплатци, платили тази скъпа спортна зала - е важно да имаме отговор".