Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Народният представител от Патриотичния фронт и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов ще продължи традицията под тепетата пловдивчани да получат знаме за празника.

 

Заедно с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и евродепутата Ангел Джамбазки той ще подарява  на пловдивчани родния трибагреник.

ЕК ще даде отговор по сигнала за Колодрума в Пловдив до 45 дни, заяви евродепутатът пред пловдивчани

 

Нормално ли е една зала, която не е мръднала с метър и няма данни някой от крепежните елементи при строителството й да е поскъпнал драстично, да поскъпне от 4 до 5 пъти? Нормално ли е фирмата, която строи този голям и скъп обект, да строи семейния хотел на кмета на Пловдив Иван Тотев, къщата му в центъра и на всичкото отгоре - да даде на семейната му фирма заем от 1 милион лева? Това питаме в сигнала си до Европесйката комисия. Ние не сме съдници. Но за нас, като български данъкоплатци, на вас, като пловдивски данъкоплатци, платили тази скъпа спортна зала, е важно да имаме отговор. Това заяви в отговор на поставени въпроси на граждани при откриването на приемната си като евродепутат в ЖК "Тракия" в Пловдив Ангел Джамбазки."Нерегламентираното усвояване на публични средства през обществени поръчки се нарича корупция. И ние питаме - така ли стоят нещата с пловдивската спортна зала? Защото, докато в парламента ни се дърлят дали да приемат закона на този, или онзи, всички сякаш забравят, че има НК и подобни неща, ако се докаже, че стоят така - се преследват", добави още Ангел Джамбазки.

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще открие днес в 17.00 ч. своя приемна в Пловдив. Тя се намира в жилищен район „Тракия“, блок 146, вх. Б.

 

Това е първата приемна на член на Европейския парламент под тепетата в момента.

От началото на годината са задържани над 17 000 нелегални имигранти. Това каза в предаването „Тази събота” по БТВ заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Голяма част от тях са поискали статут, решенията, които са издадени до края на месец август, са над 12 800, а 12 700 е бил броят на издадените решения за получаване на статут през цялата минала година, поясни заместник-министърът. Той прогнозира, че бройката, която ще регистрираме към края на годината, ще бъде между 15 и 17 000 решения за предоставяне на статут. 

Има два варианта  - или ще има Европа на отечествата, или Обединен европейски халифат, каза евродепутатътВината за бежанската вълна, която залива Европа, е на Турция, защото тя води войната в Сирия и насочва бежанците към нас с цел да се ислямизира старият континент и да се възроди Османската империя. Това каза в „Здравей, България“ евродепутатът Ангел Джамбазки. Той заяви, че умишлено сирийските християни се оставят в лагери край турско-сирийската граница, а насам се насочват само мюсюлмани.

300 000 бежанци са преминали през гарата в Будапеща за един месец, напомни евродепутатът

 

„Не сме длъжни да издържаме всеки, който е решил, че иска европейски социални помощи”. Това коментира пред Нова ТВ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

ИМА ЛИ ЗАПЛАХА ОТ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ В ГРАДА ПОД ТЕПЕТАТА?

 

Днес евродепутатът от ПФ Ангел Джамбазки даде пресконференция в БТА, на която оповести сигнали за корупция и бездействие на българските институции.

„Според либерал-радикалите това сигурно са майки с деца”, коментира евродепутатът

 

 
Снимка на младежи, държащи знамето на „Ислямска държава” в България, разпространи чрез Фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки. След фотоса на автомобил, обикалящ пловдивските улици с подобно знаме, той продължава да получава сигнали от свои познати от цялата страна.