Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


В България има липса на неизбежност на наказанието, каза българския евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по Би Ти Ви.

 

Това, което най-много вреди, е битовата престъпност, това вреди на хората най-много, особено в по-малките населени места. Ако има затвор, наказание, принудителен труд, извършителите ще се стараят да не го правят. Центърът на София вече се нарича "малкият Багдад", добави той и подчерта, че ни очаква мрачно бъдеще.

Пред iNews евродепутатът заяви, че не бива да приемаме повече чужденци и предупреди, че очаква нови проблеми с циганското малцинство у нас

 

Българските центрове за бежанци се пукат по шевовете. Десетки имигранти чакат на границата с Турция да влязат у нас, но няма къде да бъдат настанени. България пое най-тежкия бежански поток, но въпреки това ЕС ще поиска от нас да приемем стотици емигранти от Италия и Гърция, макар да е наясно, че бюджетът и сега се задъхва да изхрани всички, които вече са у нас. Какво трябва да направи България в тази ситуация? Отговорите търсим от евродепутата Ангел Джамбазки.

Джамбазки пред „Днес.бг“: Да спрат с балканския тарикатлък!

 

Събитията в Македония пряко касаят и нашата държава. Ще има ли последствия от напрежението в Куманово? Политически кризисен PR ли бе то или наистина сме седнали върху буре с барут? Как се отразяват размириците при съседите на България и отдалечава ли се Македония от европейския път? По всички тези въпроси потърсихме мнението на евродепутата и заместник-председател на „ВМРО – Българско национално движение“ Ангел Джамбазки.

 

Джамбазки пред Dnes.bg: Тлее гражданска война срещу циганите!

 

Интервю на Александър Попов
 

Ангел Джамбазки е заместник-председател на „ВМРО – Българско национално движение“ и настоящ евродепутат. Той е един от малкото политици, който последователно вади на показ проблема с циганската престъпност, източването на хазната под формата на социални помощи.

Териториалната цялост на Македония е в наш интерес, смята евродепутатът

 

"Според мен Никола Груевски ще бъде принуден да отстъпи, не толкова заради уличния натиск, колкото заради международната изолация, в която се намира, заради икономическата хватка около Македония, която той сам е създал".

Нашият национален интерес изисква защита на териториалната цялост на Македония, подчерта евродепутатът


Тази вечер ще е много важна за Македония, защото Никола Груевски може да хвърли напрежение в контрапротеста и да се опита да предизвика нападение на хората от палатковите лагери. Той обаче ще бъде принуден да отстъпи. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.
„Премиерът е заявил вчера, че не е страхливец и заради 20 000 души няма да подава оставка. 

"Изключително важна вечер предстои в Скопие. Ще видим дали Груевски иска да хвърли напрежение в контрапротеста и дали ще има опити за нападение на хората от палатковите лагери. Самият Груевски е заявил вчера, че не е страхливец и няма намерение да подава оставка”. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия. 

Поздравления за вашите редактори, че не си правят труда да "превеждат" репортажи от Македония, както го правят някои телевизии, то е все едно да превеждаш от центъра на Пловдив, заяви по НТВ евродепутатът Ангел Джамбазки.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки ще сезира Европейската комисия, заради унищожаване на декари със земя край Градец.

 

Повод за това стана сигнал на бургазлията Александър Асланов, който обработва земи в котелското село, които попадат в "Натура 2000". "От две години косим и балираме сено там. Само за един месец циганите в Градец унищожиха 30 дка от площта. Влизат в нивите, добиват незаконно плочи, продават ги на фирми, които товарят на камиони и след тях остават огромни дупки и земя, която вече не може да се работи", разказа Асланов.