Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Интернет страницата на българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки (http://djambazki.org/) е станала обект на хакерска атака, съобщиха от щаба на политика .

 

Хакерите са оставили подпис „Ислямска държава", изписано на английски. На черен фон има и надпис на арабски, типичен за ислямистите, последователи на ИД.

Поводът е отказът на Лозанов да предостави обществена информация относно искането на директора на БНР за издаване на лиценз за регионални програми на турски език

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще съди председателя на Съвета за електронни медии (СЕМ) Георги Лозанов, съобщават от ВМРО. Поводът е отказът на Лозанов да предостави обществена информация относно искането на директора на БНР Радослав Янкулов за издаване на лиценз за регионални програми на националното радио на турски език.

Незаконните сгради трябва да бъдат разрушени, както са събаряни френските катуни във Франция, каза евродепутатът


Никола Саркози няма морално право да иска от България да изгражда бежански лагери, защото по времето, когато бе президент, френски самолети бомбардираха Либия. Това бе част от разпада на тези държави, които макар и с диктаторски, но светски режими, поддържаха някакъв правов ред в тази част на света, каза евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Нормално ли е една зала, която не е мръднала с метър и няма данни някой от крепежните елементи при строителството й да е поскъпнал драстично - да поскъпне от 4 до 5 пъти? Нормално ли е фирмата, която строи този голям и скъп обект да строи семейния хотел на кмета на Пловдив Иван Тотев, къщата му в центъра и на всичкото отгоре - да даде на семейната му фирма заем от1 милион лева? Това питаме в сигнала си до Европесйката комисия. Ние не сме съдници. Но, за нас като български данъкоплатци, на вас като пловдивски данъкоплатци, платили тази скъпа спортна зала - е важно да имаме отговор". 

Народният представител от Патриотичния фронт и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов ще продължи традицията под тепетата пловдивчани да получат знаме за празника.

 

Заедно с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и евродепутата Ангел Джамбазки той ще подарява  на пловдивчани родния трибагреник.

ЕК ще даде отговор по сигнала за Колодрума в Пловдив до 45 дни, заяви евродепутатът пред пловдивчани

 

Нормално ли е една зала, която не е мръднала с метър и няма данни някой от крепежните елементи при строителството й да е поскъпнал драстично, да поскъпне от 4 до 5 пъти? Нормално ли е фирмата, която строи този голям и скъп обект, да строи семейния хотел на кмета на Пловдив Иван Тотев, къщата му в центъра и на всичкото отгоре - да даде на семейната му фирма заем от 1 милион лева? Това питаме в сигнала си до Европесйката комисия. Ние не сме съдници. Но за нас, като български данъкоплатци, на вас, като пловдивски данъкоплатци, платили тази скъпа спортна зала, е важно да имаме отговор. Това заяви в отговор на поставени въпроси на граждани при откриването на приемната си като евродепутат в ЖК "Тракия" в Пловдив Ангел Джамбазки."Нерегламентираното усвояване на публични средства през обществени поръчки се нарича корупция. И ние питаме - така ли стоят нещата с пловдивската спортна зала? Защото, докато в парламента ни се дърлят дали да приемат закона на този, или онзи, всички сякаш забравят, че има НК и подобни неща, ако се докаже, че стоят така - се преследват", добави още Ангел Джамбазки.

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще открие днес в 17.00 ч. своя приемна в Пловдив. Тя се намира в жилищен район „Тракия“, блок 146, вх. Б.

 

Това е първата приемна на член на Европейския парламент под тепетата в момента.

От началото на годината са задържани над 17 000 нелегални имигранти. Това каза в предаването „Тази събота” по БТВ заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Голяма част от тях са поискали статут, решенията, които са издадени до края на месец август, са над 12 800, а 12 700 е бил броят на издадените решения за получаване на статут през цялата минала година, поясни заместник-министърът. Той прогнозира, че бройката, която ще регистрираме към края на годината, ще бъде между 15 и 17 000 решения за предоставяне на статут. 

Има два варианта  - или ще има Европа на отечествата, или Обединен европейски халифат, каза евродепутатътВината за бежанската вълна, която залива Европа, е на Турция, защото тя води войната в Сирия и насочва бежанците към нас с цел да се ислямизира старият континент и да се възроди Османската империя. Това каза в „Здравей, България“ евродепутатът Ангел Джамбазки. Той заяви, че умишлено сирийските християни се оставят в лагери край турско-сирийската граница, а насам се насочват само мюсюлмани.