Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Официално искане отправи евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки до ръководството на Съвета за електронни медии, в което той иска да се запознае с пълния комплект от документи, внесени от Българското национално радио в СЕМ за лиценза за ново радио "Кърджали". Това съобщи пресцентърът на ВМРО.

Ангел Джамбазки иска документите за лиценз на програмата на турски, съобщиха от пресцентъра на ВМРО - Българско национално движение. Официално искане отправи заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки до ръководството на Съвета за електронни медии. Джамбазки иска да се запознае с пълния комплект документи, внесени от Българското национално радио в СЕМ, с които се иска лиценз за ново радио „Кърджали“.

Разкриването на радиостанция БНР – Кърджали, която да предава на български и на турски език, е безумие. Това каза пред журналисти евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки преди заседание на СЕМ, предаде репортер наАгенция „Фокус”.

Момчил Пантелеев е кандидатът на ВМРО за кмет на Сливен. Това съобщи заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки представи кандидата на партията за кмет на града Момчил Пантелеев.

 

Пантелеев е издигнат за кмет от коалиция „ВМРО - Св. Георги Победоносец" и ще бъде водач на листата с кандидати за общински съветници.

Заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки представи днес в Пресклуба на БТА в Сливен кандидата на партията за кмет на община Сливен Момчил Пантелеев.


Пантелеев ще бъде кандидатът на коалиция "ВМРО-Св.Георги Победоносец" за кмет, както и водач на листата за общински съветници.

Евродепутатът осъди побоя над Красимир Иванов от футболен хулиган и заяви, че са нужни повече камери заради нападенията, извършени от хора от древноиндийски произходНе е мъжествено да пребиеш старец, това е кретенска проява. Така евродепутатът Ангел Джамбазки коментира побоя над Красимир Иванов, който едва не загуби едното си око.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки бе на срещата на Старозагорската областна организация на войводите, която се проведе на 25-и юли, събота, под дебелите сенки на Трескавите кладенчета край Павелбанското село Горно Сахране. На традиционния събор по повод поредната годишнина от Илинденското въстание, дойде и лидерът на партията Красимир Каракачанов. Гóст бе и кметът на Павел баня, Станимир Радевски.

Евродепутатът Ангел Джамбазки пристига утре в Горно Сахране за панихида по повод 112-та годишнина от избухването на Илинденско-преображенското въстание, организирана от местната организация на ВМРО.

България ще приеме около 500 бежанци по схемата за разселване на имигрантите, които сега се намират в Италия и Гърция.

 

Решението бе взето на извънредна среща на Съвета  по правосъдие и вътрешни работи на ЕС в Брюксел. Първоначалната идея бе у нас да бъдат приети 800 души, но заради силния миграционен натиск, на който е подложена страната ни броят им е намален.