Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Вижте какво написа Ангел Джамбазки във Фейсбук минути след като от СЕМ приеха с 4 гласа програмата за радио "Кърджали": "Току-що четири броя дьомнета от СЕМ гласуваха "за" турско радио "Кърджали", с което формално приеха това скандално и национално-предателско предложение.

Кметът Фандъкова обвини правителството на Орешарски, че е изградило бежанските лагери в София, а евродепутатът посъветва Кадиев да се откаже от битката за кмет Няма такава европейска и световна практика хиляди имигранти да се събират в централната част на столицата и там да започва търсенето на отговора откъде са дошли.

Кандидатите за кмет на София са 21, потвърдиха пред "Дневник" от Общинската избирателна комисия. Претендентите за кметове на 24-те района на столицата са 409. Претендентът на ГЕРБ е Йорданка Фандъкова, досегашният кмет на столицата. На частични избори през 2009 г. тя пое управлението на града, след като дотогавашния кмет Бойко Борисов стана премиер.

Сигурността и борбата с монополите са сред приоритетите на кандидата на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки София, 24 септември /Лора Метанова, БТА/ Сигурността, борбата с монополите, транспортната инфраструктура и прозрачността на обществените поръчки - това са част от приоритетите, които очерта кандидатът на ВМРО за кмет на София Ангел Джамбазки.

Ден преди официалния старт на предизборната кампания столичната организация на ВМРО предстaви кандидатите си за районни кметове и общински съветници, предаде репортер на София Topnovini.bg.

редложението да се създадат “горещи точки“ на територията на България е неприемливо... Предложението да се създадат “горещи точки“ на територията на България е неприемливо. Това значи да се превърнем с санитарна и несигурна зона, коментира пред “Хоризонт” в предаването “12+3” евродепутатът Ангел Джамбазки.

Ден преди началото на предизборната кампания за местна власт ВМРО обяви кандидатите си за София, като даде заявка да бъде гласът на автентичния и градивен патриотизъм. Програмата, която ще следват от ВМРО, е под надслов „С нас идва редът!“. Заместник-председателят на партията и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки ще се бори за доверието на столичани за кметския пост.

"Идеята за радио на турски език в рамките на БНР не е моя лична", заяви в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия Радослав Янкулов, шеф на БНР.

 

Георги Лозанов, председател на СЕМ, обясни, днес какво ще решава Съветът и обясни, че от години има лиценз за програма на турски език в БНР. По думите му, просто политиците са разпространили неверни твърдения. Ангел Джамбазки, евродепутат, коментира темата пред репортер на Нова телевизия. Според него, случващото се е свързано с предстоящите местни избори. Джамбазки смята, че може би някои от членовете на регулатора са близки с ДПС.

Доц. Георги Лозанов и шефът на радиото Радослав Янкулов се наведоха предизборно пред ДПС и затова искат да има новини на турски език, каза евродепутатът

Ще се постарая да превърна председателя на Съвета за електронни медии Георги Лозанов в подсъдим, защото поисках съгласно Закона за обществена информация, всички документи за лицензите на предаванията на националното радио на турски език и срокът от 15 дни изтече, а отговор още нямам. Председателят на регулатора Лозанов не ми го даде в законоустановения срок. Това каза евродепутатът Ангел Джамбазки пред камерата на БНТ. Ще заведа дело в Административния съд за това, че председателят на СЕМ ми отказва достъп до документите, подчерта патриотът.