Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът Ангел Джамбазки остро осъди случващото се в сградата на ТВ7 и NEWS7. Политикът заяви, че предоставя служебният си профил във Фейсбук на медиите, ако е нужно да бъде публикувана някаква информация.В самия профил на Джамбазки в социалната мрежа е публикувано съобщение, в което той посочва, че „превземат на абордаж сградата на Тв 7 и Нюз 7“. 

Депутатът в Европейския парламент и член на Комисията по култура и образование Ангел Джамбазки е изпратил до български неделни училища и културно-просветни организации зад граница писмо, свързано със законопроекта за училищното и предучилищното образование, и по-специално чл. 2 от този законопроект, който касае статута на българските културно-просветни организации в чужбина.

Ангел Джамбазки с интервю в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria On Air

 

Сръбският президент нагло излъга в очите нашия президент по време на срещата им, че учебниците на български език за сънародниците ни в Сърбия са отпечатани". Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "Брюксел 1" по телевизия и радио Bulgaria ON AIR. 

Днес от 16 ч. OFFNews.bg ще излъчи на живо пресконференцията относно резолюцията на Европейския парламент по доклада за напредъка на Бившата югославска република Македония.

 

Пресконференцията е организирана от Информационното бюро на Европейския парламент в България и в нея ще вземат участие евродепутатите Андрей Ковачев (ЕНП), Сергей Станишев (С&Д) и Ангел Джамбазки (ЕКР).

Чакам официална справка от ЕК за Декатата на ромското включване и я нося на Цацаров, закани се евродепутатът

 

Ангел Джамбазки е роден на 21 март 1979 г в София. Заместник-председател на партия „ВМРО-Българско национално движение“ от 2009 г., бивш общински съветник в Столичния общински съвет от партията. Избран е за евродепутат на изборите през май 2014 г от коалиция „България без цензура, ВМРО, ЗНС, Гергьовден“.

Евpoдeпyтaтът oт ВМРО Ангeл Джaмбaзки щe paзкpиe cвoи Евpoпeйcки инфopмaциoнeн цeнтъp във Вeликo Tъpнoвo нa 17 aпpил 2015 г. (пeтък) oт 11:00 ч. Пpиeмнaтa мy щe ce нaмиpa нa бyл. “Вacил Лeвcки” № 17 в cтapaтa cтoлицa. Оcвeн нeгo нa cъбитиeтo щe  пpиcъcтвa и нapoдният пpeдcтaвитeл oт Пaтpиoтичeн фpoнт – НФСБ и ВМРО дoц. д-p Милeн Михoв.

Община Варна погазва законите с проекта си за социален цигански блок в кв. "Аспарухово", смята българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Затова той ще внесе сигнал до прокуратурата и до Европейската комисия за намерението на общината да строи такъв блок. По думите на европейския представител този план е дискриминационен и антинационален.

Заяви при посещението си в Добрич евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбаски

 

„Много хора не почиват на българското Черноморие от известен снобизъм, честно казано – правят се на интересни. По-интересно е да пуснеш снимки от съседна южна държава, да покажеш колко си в крак с модните тенденции в почиването" – заяви евродепутатът, като добави, че той лично предпочита почивка в района на Дуранкулак или Шабла, където има простор и никой „не ти ходи по главата".

За ускорено и облекчено издаване на работни визи на българите в Украйна се обяви евродепутатът Ангел Джамбазки в Добрич. Законодателно предложение в този смисъл ще бъде внесено в Народното събрание от групата на Патриотичния фронт.