Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


От началото на годината са задържани над 17 000 нелегални имигранти. Това каза в предаването „Тази събота” по БТВ заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов. Голяма част от тях са поискали статут, решенията, които са издадени до края на месец август, са над 12 800, а 12 700 е бил броят на издадените решения за получаване на статут през цялата минала година, поясни заместник-министърът. Той прогнозира, че бройката, която ще регистрираме към края на годината, ще бъде между 15 и 17 000 решения за предоставяне на статут. 

Има два варианта  - или ще има Европа на отечествата, или Обединен европейски халифат, каза евродепутатътВината за бежанската вълна, която залива Европа, е на Турция, защото тя води войната в Сирия и насочва бежанците към нас с цел да се ислямизира старият континент и да се възроди Османската империя. Това каза в „Здравей, България“ евродепутатът Ангел Джамбазки. Той заяви, че умишлено сирийските християни се оставят в лагери край турско-сирийската граница, а насам се насочват само мюсюлмани.

300 000 бежанци са преминали през гарата в Будапеща за един месец, напомни евродепутатът

 

„Не сме длъжни да издържаме всеки, който е решил, че иска европейски социални помощи”. Това коментира пред Нова ТВ евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

ИМА ЛИ ЗАПЛАХА ОТ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ В ГРАДА ПОД ТЕПЕТАТА?

 

Днес евродепутатът от ПФ Ангел Джамбазки даде пресконференция в БТА, на която оповести сигнали за корупция и бездействие на българските институции.

„Според либерал-радикалите това сигурно са майки с деца”, коментира евродепутатът

 

 
Снимка на младежи, държащи знамето на „Ислямска държава” в България, разпространи чрез Фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки. След фотоса на автомобил, обикалящ пловдивските улици с подобно знаме, той продължава да получава сигнали от свои познати от цялата страна.

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки сигнализира за това, че кола с обозначителен стикер на "Ислямска държава" е паркирала в центъра на град Пловдив. Снимките са изпратени от негов приятел, като евродепутатът е решил да сигнализира ДАНС за това. Ангел Джамбазки пише в профила си във "Фейсбук":

С ритуал по полагане на венци и цветя пред паметника на революционера Тодор Александров благоевградската общественост ще почете 91 години от кончината на патриота. Церемонията ще се състои днес от 11.00 часа пред бюст-паметника на революционера в градинката пред Съдебната палата в града. Заместник-председателите на ВМРО Ангел Джамбазки и Костадин Костадинов ще участват в понеделник и в честването в родното място на лидера на организацията - град Щип в днешна Македония.

Близо 500 членове и симпатизанти на ВМРО – БНД, патриоти от страната и Македония отбелязаха 91-годишнината от смъртта на революционера Тодор Александров на гроба му в село Сугарево. За церемонията, която се проведе в неделя по обяд, пристигнаха лидерът на партията Красимир Каракачанов, евродепутатът Ангел Джамбазки и председателят на Българския културен клуб в Скопие Лазар Младенов.