Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Да направим следния експеримент. Да направим проверки - тестове за алкохол и наркотици, с дрегер, в Европейския парламент и в българския парламент."


Това заяви заместник-председателят на „ВМРО – Българско национално движение“ Ангел Джамбазки пред БНТ.

Нека гласуват грамотните, те не са мотивирани от две кебапчета, заяви депутатът
 

Зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки поиска от ефира на БНТ да бъдат разследвани директорът на ОД на МВР Варна и на НАП-Варна във връзка с разкритията за крупни джебчийски схеми. Да се разбере защо социалните служби не са проверили, че тези хора не са социалнослаби, поиска той.

Всеки ден излизат фрапиращи обстоятелства, че държавата не се бори с битовата престъпност. Това заяви Ангел Джамбазки от ВМРО по БНТ.

 

Да бъдат разследвани директорът на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи във Варна и на НАП-Варна предложи Джамбазки на властта, във връзка с разкрития за крупни джебчийски схеми. Да се разбере защо социалните служби не са проверили, че тези хора не са социално слаби, поиска евродепутатът.

10- годишната Даниела Владимирова от III ОУ „Марин Дринов"- Кюстендил получи подарък от евродепутатът Ангел Джамбазки. Той й бе връчен от председателят на ВМРО- Кюстендил Георги Петров. Даниела получи икона на братята Св. Кирил и Методий, както и историческо помагало.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в интервю за Агенция „Фокус”

 

Фокус: Г-н Джамбазки, как ще коментирате липсата на авторитет към държавата, тъй като докато вицепремиерът Румяна Бъчварова свикваше кризисен щаб в Гърмен, в съседно село обраха свещеник?

Предложението на Европейската комисия за разпределяне на нелегалните имигранти на територията на страните-членки на Европейския съюз излезе в средата на седмицата. Неприемливо е неспоменаването на България като държава, която се намира в извънредна ситуация по отношение на нелегалните имигранти. Това каза в Русе евродепутатът и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. 

Предложението на Европейската комисия за разпределяне на нелегалните имигранти на територията на страните-членки на Европейския съюз излезе в средата на седмицата. Неприемливо е неспоменаването на България като държава, която се намира в извънредна ситуация по отношение на нелегалните имигранти. Това каза в Русе евродепутатът и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. 

Държавата няма воля да се справи с престъпността и беззаконието, казва евродепутатът
 

Проблемът не е в размера на наказанията за грабежи и набези, проблемът е, че в България се избягва прилагането на наказанието. Престъпниците не стигат до затвора. Центърът на София и на големите градове се превръщат в лошо място за живеене. Това обяви по bТВ евродепутатът Ангел Джамбазки.

В България има липса на неизбежност на наказанието, каза българския евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по Би Ти Ви.

 

Това, което най-много вреди, е битовата престъпност, това вреди на хората най-много, особено в по-малките населени места. Ако има затвор, наказание, принудителен труд, извършителите ще се стараят да не го правят. Центърът на София вече се нарича "малкият Багдад", добави той и подчерта, че ни очаква мрачно бъдеще.