Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО, е изпратил сигнал до министъра на вътрешните работи и до комисар Младен Маринов от СДВР във връзка с подготвян опит за демонтиране на защитното съоръжение на българо-турската граница.

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще пристигне в петък 7-ми ноември на посещение в гр. Враца. От 17:30 ще открие своя приемна в офиса на ВМРО до Централната поща в гр. Враца, където ще има среща с граждани, симпатизанти и съпартийци.

Евродепутатът Ангел Джамбазки идва утре на посещение във Враца. 

 

От 16:30 часа той ще присъства на пресконференция на „Европадиректно” в залата на ТПП. 

 

От 17:30 ч. ще евродепутатът ще открие своя приемна в офисът на ВМРО до Централната поща, където ще се срещне с граждани, симпатизанти и съпартийци. 

Правилното функциониране на мисията на Европейския съюз в Косово е от огромно значение
 

Правилното функциониране на мисията на Европейския съюз в Косово е от огромно значение, тъй като от ситуацията там зависи стабилността и сигурността на целите Балкани. Това констатира заместник-председателят на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки по време на заседание на Комисията по външни работи. 

Т.нар. „отговорни фактори от ГЕРБ “ проявяват малодушие, страх и несигурност в момент на тежка криза и очакване за решителни и националнотговорни действия от всички политически сили.

 

Това заявяват от Патриотичния фронт в декларация подписана от Валери Симеонов като определят разпространените в медиите инфофрмации на въпросните фактори като лъжи.

"Много бих искал да заведа г-н Дол в село Мечка да поживее малко там и тогава да ми говори за патриотизъм, национализъм и ксенофобия". Това заяви по Нова ТВ Ангел Джамбазки от ВМРО-БНД по повод вчерашните разговори между председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол и партийни лидери в българския парламент. След срещата Бойко Борисов обяви, че Патриотичният фронт не може да участва в управление на ГЕРБ, тъй като в програмата им фигурират точки в крайно противоречие с евроатлантическата ориентация на България. 

„АЛДЕ и ЕНП в Европарламента непрекъснато си сътрудничат. Само тук се правят на врагове. Тези хора си правят някакви сделки, за да запазят ДПС във властта", каза в студиото на „Здравей, България" по Нова телевизия зам.-председател на ВМРО и представител на Патриотичния фронт Ангел Джамбазки.

“Нормално и стабилно управление с ДПС не може да има. Държавата няма отбранителна способност, дори не може да защити своите граждани. Трябва да имаме своята отбранителна индустрия. Ако искаеме държава и армия, трябва да градим в тхази посока”, заяви зам.-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки пред Нова телевизия.

 

По думите му задължение на родителите е децата на 6 г. да знаят български език, ако те не направят това възможно, те трябва да полагат обществено полезен труд.

"Възразяваме мойте и вашите пари да отиват за погасяване на липсващите пари в КТБ. Ние не сме наясно какви точно пари липсват от там. А влоговете трябва да бъдат гарантирани. Но не чрез държавното погасяване на половината от липсващите пари", каза в сутрешния блок на Нова телевизия Ангел Джамбазки от Патриотичния фронт.

 

"Ние няма да променим позицията си от преговорите, която имахме досега. Не натрапваме на никого своята подкрепа. Ако има подписи под нашата програма, тогава ще подкрепяме", поясни Джамбазки.