Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Подготвяме законодателните промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха", каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "ДикOFF" по Нова ТВ.

Подготвяме законодателни промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха. Това разказа евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия.

Всяка първа събота от месеца заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение и представител в ЕП ще бъде от 15 ч. в приемната си в Благоевград, която се намира на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.

Евродепутатът следи и делото за проповядване на радикален ислям

 

Евредепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки съобщи, че до момента е внесъл 15 питания в Европейската комисия, които са следствие на сигнали и жалби на български граждани, подавани в офисите му в страната. 

 

Движение за благоденствие и възход" е новосъзданената в Пловдив партия, която до дни ще бъде регистрирана в съда, заяви за Радио Пловдив Дервиш Хасан от Контролния съвет на организацията. По думите му партията не е етническа и ще защитава правата на всички хора в неравностойно положение.  Дервиш Хасан обясни, че повече информация ръководството ще даде на специална пресконференция след получаване на регистрацията.

Група предприемачи от Италия проявяват специален интерес към Пловдив. Те искат да намерят партньори и да направят инвестиции в различни бизнес области. Това съобщи евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на пресконференция. В срещата с медиите участваха и областният председател на партията за Пловдив и член на националното ръководство Стефан Послийски, както и организаторът Александър Сиди.

На 30.01.2015 год. (петък), в 8 часа сутринта, организираме пореден протест срещу намерението да бъде извършено необратимо екологично престъпление като се погуби едно прекрасно райско кътче, с над 72 минерални извора, с изключително целебна сила и уникална природна даденост., пишат от сдружение "Баненска буна 2011" Селото се намира в прегръдката на трите планини - Рила, Пирин и Родопите и има над 3 000 жители.

Пълно лицемерие са приказките на Лютви Местан, че ще съди България в европейския съд. Той е лидер на партия – терористична организация и пръв другар на Ердоган, Точно той да говори за права и свободи е цинично. ДПС е паразит на руския политически живот. Просто Местан е притеснен, защото излиза от управлението и се разрушават порочните обръчи от фирми, които бяха обхванали цялата държавата. Това обяви в ефира на Би Ти Ви евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО.

За половин година съм вкарал 80 000 европейски пари в икономиката

 

Ще бъде несправедливо Гърция да откаже да си плаща дълга. Това коментира в сутрешния блок на bTV евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод резултатите от изборите в Гърция. „Гърците имаха един висок стандарт от живот на кредит. След като са взимали тези кредити, трябва да си ги плащат безспорно“, заяви той.