Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


На 30.01.2015 год. (петък), в 8 часа сутринта, организираме пореден протест срещу намерението да бъде извършено необратимо екологично престъпление като се погуби едно прекрасно райско кътче, с над 72 минерални извора, с изключително целебна сила и уникална природна даденост., пишат от сдружение "Баненска буна 2011" Селото се намира в прегръдката на трите планини - Рила, Пирин и Родопите и има над 3 000 жители.

Пълно лицемерие са приказките на Лютви Местан, че ще съди България в европейския съд. Той е лидер на партия – терористична организация и пръв другар на Ердоган, Точно той да говори за права и свободи е цинично. ДПС е паразит на руския политически живот. Просто Местан е притеснен, защото излиза от управлението и се разрушават порочните обръчи от фирми, които бяха обхванали цялата държавата. Това обяви в ефира на Би Ти Ви евродепутатът Ангел Джамбазки от ВМРО.

За половин година съм вкарал 80 000 европейски пари в икономиката

 

Ще бъде несправедливо Гърция да откаже да си плаща дълга. Това коментира в сутрешния блок на bTV евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки по повод резултатите от изборите в Гърция. „Гърците имаха един висок стандарт от живот на кредит. След като са взимали тези кредити, трябва да си ги плащат безспорно“, заяви той.

Лидерът на протурската партия вдига шум, защото излиза от управлението, коментира евродепутатът Джамбазки

 

ДПС е паразит в българския политически живот, а лидерът й Лютви Местан да говори за права и свободи при положение, че е пръв другар с турския президент Реджеп Ердоган, който се оформи като изключително антиевропейски лидер, е лицемерно.

Има нещо несправедливо, което може да се случи, а именно Гърция да не си плати дълга, който е взела от Европа. Хората и гражданите са взели много кредити, имали са висок стандарт на живот и не е редно други да плащат сега за това.

 

Това каза в сутрешния блок на БТВ евродепутатът Ангел Джамбазки в коментар на изборитке в Гърция, спечелени от СИРИЗА.

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира активността на българските представители в Европейския парламент и неговото трето място в класацията в студиото на БНТ, като подчерта, че е важен не рейтингът на депутатите, а какво реално са направили за хората. Той защити Станишев, че той по темата за защитата на българския национален интерес в Македония е правил обосновани и разумни изказвания. Тази класация е направена, за да си гониш нещата, които са важни, подчерта Джамбазки.

Протест ще има утре пред кметството на разложкото село Баня, вижте кой и защо го организира и какво писмо ни изпратиха:

Ние, членовете на управителния съвет на сдружение „Баненска буна 2011” и от името на всички жители на село Баня и близките населени места в общ. Разлог, се обръщаме към Вас с огромна молба, и надежда, че ще откликнете незабавно на нашия вик за помощ!

Над 72 минерални извора, с изключително целебна сила и уникална природна даденост да бъдат унищожени, твърдят жители на селото

Село Баня излиза на протест заради строеж на сметище в землището на селото. Това стана ясно от писмо изпратено до медиите, в което жителите на село Баня и близките села на община Разлог, както и сдружение „Баненска буна 2011” заявяват, че са на път над 72 минерални извора, с изключително целебна  сила и уникална природна даденост да бъдат унищожени.

Депутатът от ВМРО Ангел Джамбазки откри офис на партията в Благоевград. Пред събралото се множество Джамбазки поясни: "Този офис е първи по рода си в България и цели близък контакт, и съдействие по всички въпроси, които вълнуват гражданите на Пиринска Македония. В работата на офиса ще разчитам много на депутата от Патриотичния фронт НФСБ – ВМРО, Атанас Стоянов, както и на общинския съветник от Благоевград – Георги Васев. ” Шеф на офиса е Зорина Станчева, която благоевградчани познават, като председател на студентското дружество "Христо Силянов" в Благоевград.