Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Терзанията на хората не могат да се изброят, приемната се превърна в психиатрия и бюро „справки”

Партията на Бареков има бъдеще, ако хората вътре се разберат помежду си, в кмета Камбитов видях силна амбиция за развитие

Приемната на евродепутата Ангел Джамбазки е препълнена от хора, които търсят решение на проблемите си. Те обсъждат с него от имотни проблеми до здравословни и лични грижи. „Идват и такива, които явно си мислят, че под бюрото имам чанта с пари, които трябва да раздавам, и пристигат само заради това, без да споделят каквато и да е друга причина за посещението си”, разказва шефката на информационния център и приемна Зорница Станчева.

"Подготвяме законодателните промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха", каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "ДикOFF" по Нова телевизия."

"Подготвяме законодателните промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха", каза евродепутатът Ангел Джамбазки в предаването "ДикOFF" по Нова ТВ.

Подготвяме законодателни промени, които да решат проблема с ромите и бруталната битова престъпност. Не влязох в джамия, защото щеше да е провокация. Но влязохме в някакво кафе, и си говорехме с ислямистите там. Гетото в Пазарджик е в държавата България, трябва да сложат българското знаме, но те отказаха. Това разказа евродепутатът Ангел Джамбазки пред Нова телевизия.

Всяка първа събота от месеца заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение и представител в ЕП ще бъде от 15 ч. в приемната си в Благоевград, която се намира на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.

Евродепутатът следи и делото за проповядване на радикален ислям

 

Евредепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки съобщи, че до момента е внесъл 15 питания в Европейската комисия, които са следствие на сигнали и жалби на български граждани, подавани в офисите му в страната. 

 

Движение за благоденствие и възход" е новосъзданената в Пловдив партия, която до дни ще бъде регистрирана в съда, заяви за Радио Пловдив Дервиш Хасан от Контролния съвет на организацията. По думите му партията не е етническа и ще защитава правата на всички хора в неравностойно положение.  Дервиш Хасан обясни, че повече информация ръководството ще даде на специална пресконференция след получаване на регистрацията.

Група предприемачи от Италия проявяват специален интерес към Пловдив. Те искат да намерят партньори и да направят инвестиции в различни бизнес области. Това съобщи евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на пресконференция. В срещата с медиите участваха и областният председател на партията за Пловдив и член на националното ръководство Стефан Послийски, както и организаторът Александър Сиди.