Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Ние бяхме добре посрещнати тук, това е гаранция, че свободата на политическото изкуство е възможна, коментира представител на германските активисти

 

Мирно премина символичната акция на германски и полски активисти в близост до българо-турската граница. Представителите на радикалните организации отбелязаха на около 300 метра от държавната ни граница 25 години от падането на Берлинската стена.

Евродепутатът Ангел Джамбазки откри своя приемна в гр. Враца. Тя се намира на бул. „Хр . Ботев" в офиса на ВМРО в Ловния дом/бивш оръжеен магазин/. Приемната ще работи от понеделник до петък, за времето от 9.00 до 13.00ч., като всеки желаещ може да отправи въпроси, да подава жалби и сигнали, да дава предложения до българският представител в Европарламента. Периодично, Джамбазки ще провежда лични срещи с гражданите.

В офиса на ВМРО, който се намира на бул. „Христо Ботев“, всеки желаещ ще може да задава въпросите си, да подава жалби и сигнали и предложения до представителят на партията в Европарламента.
Приемната ще работи от понеделник до петък от 9 до 13 ч.


Периодично Джамбазки ще провежда лични срещи с гражданите. Едно от първите събития в тази посока беше инициативата „Европа директно”, организирано от Търговско-промишлена палата Враца и Ученическият общински съвет.

Ангел Джамбазки, евродепутат и заместник-председател на ВМРО, е изпратил сигнал до министъра на вътрешните работи и до комисар Младен Маринов от СДВР във връзка с подготвян опит за демонтиране на защитното съоръжение на българо-турската граница.

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще пристигне в петък 7-ми ноември на посещение в гр. Враца. От 17:30 ще открие своя приемна в офиса на ВМРО до Централната поща в гр. Враца, където ще има среща с граждани, симпатизанти и съпартийци.

Евродепутатът Ангел Джамбазки идва утре на посещение във Враца. 

 

От 16:30 часа той ще присъства на пресконференция на „Европадиректно” в залата на ТПП. 

 

От 17:30 ч. ще евродепутатът ще открие своя приемна в офисът на ВМРО до Централната поща, където ще се срещне с граждани, симпатизанти и съпартийци. 

Правилното функциониране на мисията на Европейския съюз в Косово е от огромно значение
 

Правилното функциониране на мисията на Европейския съюз в Косово е от огромно значение, тъй като от ситуацията там зависи стабилността и сигурността на целите Балкани. Това констатира заместник-председателят на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки по време на заседание на Комисията по външни работи. 

Т.нар. „отговорни фактори от ГЕРБ “ проявяват малодушие, страх и несигурност в момент на тежка криза и очакване за решителни и националнотговорни действия от всички политически сили.

 

Това заявяват от Патриотичния фронт в декларация подписана от Валери Симеонов като определят разпространените в медиите инфофрмации на въпросните фактори като лъжи.

"Много бих искал да заведа г-н Дол в село Мечка да поживее малко там и тогава да ми говори за патриотизъм, национализъм и ксенофобия". Това заяви по Нова ТВ Ангел Джамбазки от ВМРО-БНД по повод вчерашните разговори между председателя на Европейската народна партия Жозеф Дол и партийни лидери в българския парламент. След срещата Бойко Борисов обяви, че Патриотичният фронт не може да участва в управление на ГЕРБ, тъй като в програмата им фигурират точки в крайно противоречие с евроатлантическата ориентация на България.