Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


В преговорите за коалиция Патриотичният фронт не поставя условия за министерски кресла, но ще настоява всички кадри на ДПС да бъдат изметени от държавни постове.Това мнение изрази пред ТВ 7 евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Това по думите му можело да стане чрез конкурси. Според него така заемащите държавни длъжности членове на ДПС щели автоматично да отпаднат - "защото болшинството от тях са неграмотни и не могат да си напишат името на български език". 

Патриотичният фронт не поставя условия за министерски кресла, но настояват всички кадри на ДПС да бъдат изметени от държавни постове. Това можело да стане, като се въведе конкурс за заемането на държавни длъжности.Това заяви в "Добро утро, България!" по TV7 Ангел Джамбазки от ВМРО.


Тогава хората на ДПС  автоматично ще отпаднат, защото болшинството от тях са неграмотни и не могат да си напишат името на български език, допълни той.

Ще бъда безкомпромисен към действието или бездействието на скопската власт, защото европътят на Македония минава през София. Това заяви Ангел Джамбазки, представител на ВМРО в Европейския парламент, съобщиха от партията. 

 

По време на учредителното събрание на Делегацията в Съвместния парламентарен комитет „ЕС - Бивша югославска република Македония“ бяха избрани ръководителите ?. За заместник-председател на делегацията бе определен именно Джамбазки. 

Ще бъда безкомпромисен към действието или бездействието на скопската власт, защото европътят на Македония минава през София, категоричен е Ангел Джамбазки - представител на ВМРО в Европейския парламент и заместник-председател на партията. 

 

По време на учредителното събрание на делегацията в Съвместния парламентарен комитет „ЕС - Бивша югославска република Македония“ бяха избрани ръководителите й. За заместник-председател на делегацията бе определен българският евродепутат Ангел Джамбазки, съобщиха от пресцентъра на ВМРО. 

Ще бъда безкомпромисен към действието или бездействието на скопската власт, защото европътят на Македония минава през София, категоричен е Ангел Джамбазки - представител на ВМРО в Европейския парламент и заместник-председател на партията. 

 

По време на учредителното събрание на Делегацията в Съвместния парламентарен комитет „ЕС - Бивша югославска република Македония“ бяха избрани ръководителите ?. За заместник-председател на делегацията бе определен българският евродепутат Ангел Джамбазки, съобщиха от пресслужбата на ВМРО. 

Той бе избран за зам.-председател на делегацията на ЕС за Македония

 

"Ще бъда безкомпромисен към действието или бездействието на скопската власт, защотоевропътят на Македония минава през София”, заяви евродепутатът Ангел Джамбазки, който бе избран за зам.-председател на делегацията на ЕС за Македония.

 

"Предстои ни много работа по проверка на критериите и тяхното изпълнение от страна на Македония за членство в Европейския съюз. Трябва да съблюдаваме за прилагането на конкретни мерки по отношение на фундаментални въпроси. За нас с приоритет са спазването на човешките права, в частност на различните общности в Македония, езикът на омразата срещу България в медиите да бъде премахнат, запазване на българското историческо наследство в Македония, обясни Ангел Джамбазки. 

Ще гледаме дали има език на омразата и как се пазят правата на българите, обеща евродепутатът на ВМРО

 

Ще бъда безкомпромисен към действието или бездействието на скопската власт, защото европътят на Македония минава през София, категоричен е Ангел Джамбазки - представител на ВМРО в Европейския парламент и заместник-председател на партията. По време на учредителното събрание на делегацията в Съвместния парламентарен комитет „ЕС - Бивша югославска република Македония“ бяха избрани ръководителите й. За заместник-председател на делегацията бе определен българският евродепутат Ангел Джамбазки, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Най-големият проблем е как българинът ще преживее зимата, смятат от АБВ


В понеделник, 13-и октомври, всяка една парламентарно представените партии ще седне на маса с ГЕРБ, по негова покана, в опит да бъде формирано правителство на споделената отговорност. Какво означава това в предаването „Събуди се” коментира представители на АБВ, Патриотичния фронт, Реформаторския блок и „БСП – Лява България”.
 

2014-10-11 23:36 | коментара

Lentata.com разговаря със заместник-председателя на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки относно Република Македония, евентуалното ѝ членство в ЕС и за онези, които крадат българската история.

 

Предстои издигане на зам.-председател на делегацията на Европейския парламент, която отговаря за напредъка на република Македония за членство в Европейския съюз. Защо твоето място там е важно?