Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Спешни мерки за справяне с етническата битова престъпност. Това е една от важните задачи, които трябва да бъдат решени преди зимата. Очаква се през следващите месеци кражбите от домовете в малките населени места да нараснат заради обедняването на българите." Това заяви в предаването "Факторът Кошлуков" по TV7 евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Той подчерта, че Патриотичният фронт ще иска във всяко населено място да има полицейски участък, да има 24 часа униформен служител и патрулка, които да са на разположение на местните хора.

Работата с Корман Исмаилов и Касим Дал за мен е неприемлива, това е предизвикателство, защото ако искам да говоря с Ердоган, не ми трябва тяхното посредничество. Това каза Ангел Джамбазки по TV7. Въпреки това той смята, че Патриотичният фронт , с който ВМРО се обедини за парламентарните избори, ще разговаря с партията на Исмаилов НПСД (Народна партия за свобода и достойнство), „защото държавата има нужда от управление”.
 

Огромната част от вота за ДПС е финансов, смята евродепутатът

 

Решението да остана евродепутат не е лично мое, а на моята партия ВМРО. Това обясни в студиото на Нова телевизия Ангел Джамбазки. Той отрече това да е свързано с евентуално влизане в Европарламента на неговото място на човек на ББЦ от листата, кандидатът след него бил също от хората на Красимир Каракачанов.

Няма проблем да разговаряме с хората на Касим Дал и на Волен Сидеров, защото държавата има нужда от управление, смята евродепутатът

 

Работата с Корман Исмаилов и Касим Дал за мен е неприемлива, това е предизвикателство, защото ако искам да говоря с Ердоган, не ми трябва тяхното посредничество. Това каза Ангел Джамбазки по TV7. Въпреки това той смята, че Патриотичният фронт , с който ВМРО се обедини за парламентарните избори, ще разговаря с партията на Исмаилов НПСД (Народна партия за свобода и достойнство), „защото държавата има нужда от управление”.

Теми: 
С кого ще си партнира Патриотичният фронт в парламента?
За първи път на власт или конструктивна опозиция?
Възможно ли е сътрудничество между патриотите и Сидеров?
Гост: Ангел Джамбазки, зам.-председател на ВМРО
 

Водещ: В миналия кабинет се формира кабинетът Орешарски, благодарение на златното пръстче на Волен Сидеров. Този път националистите като че ли имат пак решаващо значение. Без вас реформаторите и ГЕРБ, говорим за дясно правителство, за което всички говорят, няма как да стане? Водите ли разговори, възможна ли е такава коалиция?

2014-10-10 10:35 | коментара

Велик мой турски народе, теб те очаква Лудогорието, Тракия. Това са думите, които скандалният Хюсеин Хафъзов използва при предизборна реч в Чорлу. Той предизвика скандал в парламента точно заради агитацията на майчин език със следните думи: „Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган”.

Ще водим разговорите за правителството върху нещата, които трябва да се случат, заяви той

 

ВМРО ще сезира всички институции заради предизборната агитация на турски език.

 

„Първо, това е абсолютно незаконно. Второ ДПС говори сепаративно. Плаши тези хора, набутва ги в един ъгъл. Тези хора трябва да знаят български език, това е един европейски език”, заяви зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки в предаването „Здравей, България”. „Притеснява ни, че Местан и Хафъзов внушават разпад на държавата”.

Сигналът ще бъде изпратен до ЕК и ЕП

 

Сигнал до председателите на двете върховни институции на ЕС – Европейската комисия и Европейския парламент, ще внесе заместник-председателят на ВМРО и член на ЕП Ангел Джамбазки. 

 

Причината е поредното потъпкване на българското законодателство от страна на противоконституционната етническа и протурска партия ДПС. Само като наглост и показност на всевишност може да се определят действията на лидера ? Лютви Местан и друг неин представител - Хюсеин Хафъзов. 

Българският евродепутат Ангел Джамбазки е подал сигнал до ЕК и ЕП заради агитация на турски език в предизборната кампания, съобщава пресцентърът на ВМРО. 

 

Сигналът касае лидера на ДПС Лютви Местан и депутата от Движението в 42-рото Народно събрание Хюсеин Хафъзов. Той предизвика скандал в парламента точно заради агитацията на майчин език със следните думи: „Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган”.