Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Нито един държавен глава от ЕС няма да бъде в Анкара, обяви евродепутатът

Президентът Плевнелиев не бива да ходи на церемонията по встъпването в длъжност на новоизбрания турски президент Ердоган, който е заплаха за светския и демократичен характер на Турция и застрашава стабилността в региона. Това казва в коментар евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.Според него, Реджеп Тайип Ердоган демонстрира връщане към османското и ислямското минало на Турция. Той промени политическата система в страната така, че да може да бъде избран за президент.

Поведението на Бареков беше необяснимо и твърде експресивно. Един ден правехме референдум за монархия, след това за народна република, после някакъв друг тип управление. Бареков отричаше да има връзки с Пеевски, но всички, които го напуснаха, казаха друго. Така че като бяхме с него, бяхме изпаднали в ситуацията да обясняваме, че нямаме сестра и да уточняваме, че ВМРО няма връзки с Делян Пеевски, заяви заместник-председателят на ВМРО и европейски депутат Ангел Джамбазки.

Българският евродепутат Ангел Джамбазки ще изпрати запитване до председателя на Европейската комисия Юнкер, за да го попита кога ситуацията с българите в Западните покрайнини ще бъде променена. Джамбазки беше на посещение в Босилеград, в съседна Сърбия, срещна се с българите там и разказа, че проблемите на хората там са многобройни.

Пред Националното радио той коментира: "Няколко неща се набиват на очи веднага. На първо място това е отказът на държавата да спазва поетите ангажименти като например да осигури учебници на български език за задължителното обучение за всеки българин. 

Донесли сме над 66 000 гласа и затова никой не може да ни кара да се откажем от него

Оставам в групата на европейските консерватори и реформисти. Не ме вълнува кой какви призиви е отправял или ще отправи в бъдеще, заяви категорично зам.-преседателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. 
Джамбазки определи призивите на доскорошния си партньор от ББЦ Николай Бареков да напусне европарламента като проява на емоция. 
"Мястото в Европейския парламент е извоювано от ВМРО. Инвестирали сме над 500 000 лева от държавната ни субсидия в кампанията.

Оставам в групата на европейските консерватори и реформисти. Не ме вълнува кой какви призиви е отправял или ще отправи в бъдеще, категоричен беше зам.-преседателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. Той определи призивите на доскорошния си партньор от ББЦ Николай Бареков да напусне европарламента като проява на емоция.
"Мястото е Европейския парламент е извоювано от ВМРО. Инвестирали сме над 500 000 лева от държавната ни субсидия в кампанията.

Оставам в групата на европейските консерватори и реформисти. Не ме вълнува кой какви призиви е отправял или ще отправи в бъдеще, категоричен беше зам.-преседателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. Той определи призивите на доскорошния си партньор от ББЦ Николай Бареков да напусне европарламента, като проява на емоция. 
"Мястото е Европейския парламент е извоюван от ВМРО. 

Оставам в групата на европейските консерватори и реформисти. Не ме вълнува кой какви призиви е отправял или ще отправи в бъдеще, заяви категорично зам.-преседателят на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки.
Джамбазки определи призивите на доскорошния си партньор от ББЦ Николай Бареков да напусне европарламента като проява на емоция.

Оставам в групата на консерваторите в Европарламента, няма никакви причини да я напускам, тя е най-близко до традиционните ценности, които изповядва ВМРО-БНД. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки, който стана евродепутат от коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден в петък пред старозагорските медии, предаде Стандарт нюз. 
Според него този предизборен съюз бил успешен за евроизборите, но след това се разминали с хората на Николай Бареков по различни въпроси и разводът бил естествен.

Стара Загора. Оставам в групата на консерваторите в Европарламента, няма никакви причини да я напускам, тя е най-близко до традиционните ценности, които изповядва ВМРО-БНД. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки, който стана евродепутат от коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден в петък пред старозагорските медии. 
Според него този предизборен съюз бил успешен за евроизборите, но след това се разминали с хората на Николай Бареков по различни въпроси и разводът бил естествен. Джамбазки е уведомил ръководството на парламентарната група на консерваторите за раздялата с ББЦ и желанието на своята партия в нея да има две български делегации.