Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


През последната седмица възгласи за оставка огласят площадите на големите градове. Майките на деца с увреждания не спират да протестират срещу вицепремиера Валери Симеонов и настояват за оставката му, след като ги нарече "кресливи жени с уж болни деца". 

Глобалният пакт за миграцията на ООН противоречи на българския национален интерес. Затова не трябва да бъде подписван. Това е и причината да предложа първо на ръководството на коалиция Обединени патриоти, а впоследствие и на коалиционния съвет на коалицията “ГЕРБ – Обединени патриоти” да вземем решение България да не се присъединява към този скандален документ. Това пише в свой анализ евродепутатът Ангел Джамбазки, цитиран от в. "Труд".

Изключително съм радостен, че денят започна с една добра новина. Ние с колегите от Обединени патриоти - с господин Валери Симеонов и Волен Сидеров успяхме да постигнем едно сериозно, обосновано, обмислено съгласие относно Глобалния пакт за миграция на ООН. Това заяви пред ПИК евродепутатът Ангел Джамбазки., коментирайки решението на Коалиционния съвет за отхвърляне документа.

ВМРО ще се опита да убеди ГЕРБ България да не подпише предложения от ООН Глобален пакт за миграцията. Партията на Красимир Каракачанов вече поиска подкрепата на коалиционните си партньори от АТАКА и НФСБ по този въпрос. Все още има близо месец до церемонията в Мароко и страната ни е в правото си да промени решението си, обясни в „Европа сутрин“ евродепутатът Ангел Джамбазки. Според патриотите основният проблем е въвеждането на термина легална миграция и изискванията към държавите какви условия трябва да предоставят като приемаща страна.

Въвеждането на термина легална миграция е изключително опасно. Това заяви в предаването „Европа сутрин“ по ТВ Европа Ангел Джамбазки от ВМРО.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки коментира ексклузивно пред ПИК речта на президента Румен Радев. В своето обръщение към народа, държавният глава си позволи да заяви, че демокрацията у нас е застрашена и за пореден път разбуни духовете в държавата, като влезе в директен сблъсък с правителството (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Ето как коментира горещата тема Джамбазки. 

ВМРО инициира дискусия, на която се чуха опасни неща, като спиране на сайтове и затвор на журналисти.
Дискусия се проведе в парламента от Ангел Джамбазки и партия ВМРО, на която се предложиха абсурдни идеи за борбата с фалшиви новини. Впечатление направи, че поканените медии за участие в дискусията бяха подбрани на принципа подкрепящи и близки до властта. Няма да ги упоменаваме поименно, но дискусията премина в нормален и спокоен тон. 

В дискусия за фалшивите новини с близки до властта медии бяха разменени и още опасни идеи като връщането на затвор за клевета 

Законодателни промени, които да ограничат разпространението на тъй наречените фалшиви новини обмислят от ВМРО, които организираха кръгла маса в парламента. В нея участваха представители на много медии и СЕМ.