Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Българският евродепутат Ангел Джамбазки отправи питане до Европейската комисия по повод налагани глоби на наши международни превозвачи по границите на страните в и извън ЕС, ако в ремаркето им биват намерени нелегални мигранти.

Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна след поредния циганския произвол. БЛИЦ припомня, по-рано днес се разбра, че циганин нападна с брадва курсанти от Националния военен университет.

Днес роми излизат пред Министерския съвет, за да поискат оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов заради изказването му, че ромите в  България стават "все по-нагли, а търпението на българската общност се изчерпва", след като военен беше пребит във Войводиново.

Малцинствата вече не нападат само възрастни хора, но станаха още по-дръзки

Новите правила са според редица източноевропейски фирми са дискриминационни за страни като България

Всичко това, което се случва във Войводиново и други населени места на страната, е в резултат от "мърлящината на държавната администрация, която не желае да се справи с ромския проблем".

Незаконните цигански катуни трябва да бъдат премахнати, а държавната администрация не желае да се справи с този проблем с гетата. Това каза заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в студиото на „Събуди се“, излъчвано по NOVA.

Трябва да бъдат отнети и съборени огромните имения на бароните, които те направиха от телефонни измами. Когато приключи махането на незаконните постройки във Войводиново, ще отидем при тях.

Евродепутат и заместник-председател на ВМРО Анжел Джамбазки коментира пред сутрешния блок на Нова телевизия протестите във Войводиново и разрушаването на циганското гето там, както и протестите на превозвачите ни в Брюксел срещу пакета „Макрон”.