Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Музикалното събитие под надслов «С български патриотизъм в Европа» ще се проведе пред сградата на Общината от 17:00ч. 

„Разговорът за циганския въпрос е отчайващо закъснял, той трябва да започне незабавно“ , заяви пред БНР евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Евродепутатът Ангел Джамбазки е най-одобряваният член на ЕП, и е допринесъл най-много за интересите на България през изминалите пет години. 

„Такива евродепутатите трябва да представляват Гърция в ЕС“, заяви по време на политическо събитие на СИРИЗА, Йоргос Вайсменос – член на Префектурния комитет на СИРИЗА в Южна Атина. Българският евродепутат беше посочен за пример по време на политическо събитие, проведено на 4 април 2019 година в Атина.

На първо място е важно да се знае, че този член 50-и е създаден, за да може Англия да има съобразен изход, той е написан за тях.

„Сръбското започва след Ниш. До Ниш е българското. Трябва да си го знаят и ние трябва да им го напомняме непрекъснато.

Концертът на популярния народен певец Илия Луков и Танцова формация „Мездра“ ще се състои на 13 април (събота) от 11:00 часа на площад „Христо Ботев“ във Враца.

Евродепутатът Ангел Джамбазки подари на гр. Кюстендил запомнящ се и много емоционален празник с участието на народния певец Илия Луков

В съботния ден в Благоевград в кв. „Старо Струмско“ се проведе грандиозен фолклорен празник – да се хванем на хорото.