Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Ето това е това, което имаме, като циганска интеграция. След три десетилетия криворазбран либерализъм, розов мултикултурализъм и културен марксизъм, след три десетилетия Сорос, Отворено общество, БХК и всичките им метастази, българското общество допусна да му се случи това. Този гневен коментар написа евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки по повод скандално видео на циганин гей, който зове за "смърт на българите", обижда и псува. 

След пакет "Мобилност-1" в ЕП ще бъде разгледан следващият пакет - "Мобилност 2", който допуска европейски фирми на вътрешния пазар
 

Дотук прокарахме над 1600 поправки в пакета "Мобилност". Дотук се справяме доста добре, да видим натам. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

Шестата в света по красота се появи на закриването на Sofia Fashion Week с фланелка на войводата.

Настояваме Турция да се извини за това нагло изказване на външния министър на Турция, който имаше нахалството да каже, че се месят в нашето законодателство.

Задължително трябва да поискаме по-твърдо извинение от външния министър Чавошоглу и от президента Ердоган.

С викове "Свобода или смърт за България" 40 активисти на ВМРО се събраха на протест пред сградата на посолството на Турция в София

Задължително трябва да поискаме по-твърдо извинение от външния министър Чавошоглу и от президента Ердоган.