Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


ВМРО организира среща-дискусия за фалшивите новини, която ще се проведе в сградата на Народното събрание.

"Това е гнусна и долна клевета и тези които твърдят всичко това знаят, че удрят организацията в най-чувствителната тема, а именно българите в Македония и Западните покрайнини, нещо за което ние сме посветили живота си. Преди 44-та година тези хора са били част от България", заяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пред БНТ по повод арестите в ДАБЧ. 

По негови думи, този документ е вреден, защото пактът насърчава миграцията. "Какво всъщност означава легални мигранти", попита Джамбазки. Той разказа, че в документа пише, че миграцията е благотворен процес, който ще доведе до благосъстояние.

По повод скандала в Агенцията за българите в чужбина през последните дни, Ангел Джамбазки заяви пред БНТ, че ако има злоупотреби, виновните трябва да бъдат наказани. Според него става въпрос за клеветническа кампания, от която е пострадал българският интерес в Западните покрайнини и Македония.

Това се казва в позиция на представителя в Европейския парламент Ангел Джамбазки в отговор на заявките, че България ще подкрепи документа в Мароко през декември тази година.

Над Европа надвисва нова опасност - Глобалният пакт за миграция на ООН. Това се казва в позиция на представителя в Европейския парламент Ангел Джамбазки в отговор на заявките, че България ще подкрепи документа в Мароко през декември тази година.

Приемането на Глобалния пакт би довел до катастрофални последици за българската държава, предупреди евродепутатът Ангел Джамбазки.

Над Европа надвисва нова опасност - Глобалният пакт за миграция на ООН.

Вицепремиерът Валери Симеонов не трябва да подава оставка, въпреки лошия и непремерен език към майките на деца с увреждания. Това мнение изрази в Бургас евродепутатът  и зам.председател на ВМРО Ангел Джамбазки.