Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Депутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти в европарламента Ангел Джамбазки бе гост днес на традиционния пролетен събор на ВМРО, който тази година се проведе в червенобрежкото село Рупци.

Европейският парламент прие на първо четене спорния пакет "Мобилност".

Така евродепутатът Ангел Джамбазки иронизира поддръжниците на пакет "Мобилност" пред БНТ за искането на всеки 4 седмици камионът да се връща в страната, където е регистрирана компанията-притежател, но шофьорът може да не го прави.

Европейският парламент прие на първо четене спорния пакет "Мобилност". Бяха отхвърлени всички над 1000 предложения за промени, предложени от българските евродепутати и от колегите им от Източна Европа.

Чрез българското европредседателство помогнахме на Западните Балкани да преодолеят демотивацията си за нов тласък за евроинтеграцията, коментира евродепутатът Андрей Ковачев в предаването "Светът е бизнес" с водещи Николай Кръстев и Вероника Денизова.

Във видеообръщение в социалната мрежа българският евродепутат Ангел Джамбазки информира какво се случва оттук насетне след гласуването на пакета „Мобилност“ в ЕП, което се проведе днес.

Все още нищо не е решено и пакет "Мобилност" не е приет окончателно. Това каза евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти/ВМРО Ангел Джамбазки цитиран от Фокус.