Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Шенген по въздух и вода не е точно грандиозен успех, а грандиозен смях. Това, че е успех, може да бъде твърдение само на управленска немощ и управленска импотентност.

Български евродепутати излязоха с писмо в защита на българското национално малцинство в Западните покрайнини, чиито права са системно потъпквани от Сърбия, предаде БГНЕС. Писмото е адресирано до Европарламента, Еврокомисията, Европейския съвет и Съвета на Европа.

България в „Шенген“ по въздух… Това е идея, която се коментира, но дали е добра за нас. Какви и изобщо носи ли ползи. 

Българските евродепутати излязоха с писмо в защита на българското национално малцинство в Западните покрайнини, чиито права са систематично потъпквани от Сърбия в продължения на вече един век, предаде репортер на БГНЕС.

Какъв е смисълът да се води разговор за това България и Румъния да влязат в "Шенген“ само по въздух, това е напълно излишно. Това каза в аудиокаста на "Фокус" "Това е България" съпредседателят на ВМРО и български евродепутат в Европейския парламент от групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки.

Какъв е смисълът да се води разговор за това България и Румъния да влязат в "Шенген“ само по въздух, това е напълно излишно. 

“Крайно време е да престанем с тази безгръбначност, мекотелно, беззъбо отношение, с което ни правят на глупаци. Какъв е смисълът да се води разговор за това България и Румъния да влязат в “Шенген“ само по въздух, това е напълно излишно.

Въздушното допускане, без да сме реален член на Общността, не може да се нарече "пробив“. То е пробив само в нечия празна глава. 

Какъв е смисълът да се води разговор за това България и Румъния да влязат в "Шенген“ само по въздух, това е напълно излишно.