Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Изявлението на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ е неописуема наглост и провокация към българската държавност.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки и негови съпартийци внесоха в Народното събрание искане за промени в закона за МВР

В  качеството ми на български представител в ЕП ще внеса в деловодството на Народното събрание предложението, което беше прието на първо четене в миналото Народно събрание

Трябва незабавно да се провери какво е състоянието на граничното съоръжение. Неговата поддръжка е задача на областните управители.

Ще внеса в деловодството на парламента промени в Закона за МВР, регламентиращи създаването и дейността на доброволни формирования.

След кадрите с полицейски побой зад колоните на МС - как държавата брани живота, здравето, честта и достойнството на гражданите? 

След кадрите с полицейски побой зад колоните на МС - как държавата брани живота, здравето, честта и достойнството на гражданите?

Аз съм против да се палят полицаи със слама", заяви пред БНР евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки

Българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки отправи към президента на Република България Румен Радев предложение с мерки за противодействие на миграционния натиск и защита на националния интерес и суверенитета на страната, съобщиха от ВМРО.