Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки внесе два сигнала до Европейската комисия чрез Европейския парламент за манипулации, извършени с машинния вот. 

Ангел Джамбазки, евродепутат от групата на ЕКР, посъветва новия еврокомисар Илиана Иванова да обръща внимание на българските интереси, а не да се води от крайно наднационалния антинационален дневен ред в ЕК, който работи срещу сдържавните инетреси на държавните членки. Той коментира и бедствията по нашето Черноморие: 

Партийно назначение, партийна „котерийна“ квота, типична необразована „калинка“, без никакъв опит, интерес, познание в сферата на отбраната, назначен на позиция „съветник“ на Министъра на отбраната, наглее безобразно, заплашва спешни лекари и персонал с уволнение, защото по партийна линия е станал „началник“. Т

Лицемерие, двуличие, наглост.

Партийно назначение, партийна „котерийна“ квота, типична необразована „калинка“, без никакъв опит, интерес, познание в сферата на отбраната, назначен на позиция „съветник“ на Министъра на отбраната, наглее безобразно, заплашва спешни лекари и персонал с уволнение, защото по партийна линия е станал „началник“.

„Защото „Зелената сделка“ си е политика на лобизъм, която заменя една политика с друга. Това е политика, която задължава и въвежда непазарни механизми. Защото въглеродните квоти са данък въздух, те са непазарен механизъм, който изкуствено повишава цената, за да може някой политически папагал да излезе и да каже, че са 

По покана на Ангел Джамбазки в сградата на Европейския парламент в Брюксел беше излъчен документалният филм „Последно полувреме“, съобщиха от ВМРО.

Едно семейство става мултифункционален кухненски робот в българската политика

Документалният филм „Последно полувреме“ на Военния телевизионен канал, в копродукция с Файв Стар Медиа Груп, ще гостува в сградата на Европейския парламент в Брюксел на 25 май по покана на българския евродепутат Ангел Джамбазки.