Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Ако България бъде притисната за започване на преговори на РСМ за членство в ЕС, българският народ ще бъде унижен и ще се засилят антизападните настроения у нас.

Бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова и евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки влязоха в ожесточен спор по темата за Северна Македония в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

Настоявам паметната бележка, за която говори външния министър Теодора Генчовска, да бъде разсекретена, написа във фейсбук евродепутатът и съпредседател на ВМРО.

Натискът върху българите в Северна Македония е държавно организиран, той не е стихиен, не е случаен, не е дело на отделни лица.

Българската позиция за Република Северна Македония беше чута в Европейския парламент, не срещахме възражения за историята и езика.

 За мен Кирил Петков е народен изменник и би трябвало да понесе отговорност за дейностите си. Точно поради това алармирах българската прокуратура

Евродепутатите Александър Йорданов от "Европейската народна партия" и Ангел Джамбазки от партията на европейските консерватори и реформисти

Това е национално изменничество! Нещо повече – това е дипломиран състав от Наказателния кодексБългарският представител в Европейския парламент

Схемата за падане на ветото е национално предателство! Нещо повече – това е квалифициран състав от Наказателния кодекс