Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Историци и филолози ще изложат днес в Европейския парламент причините за българското вето за Северна Македония.

Ангел Джамбазки, съпредседател на ВМРО, евродепутат, в „Беновска пита“ в youtube.com/Беновска пита-Радио К2,  във facebook.com/iliana.benovska и  по Радио К2 на 93.9MHz на 11-ти юни 2022 г., заяви позиции по следните теми:

Няма думи, с които да се опише мерзавското, шумкарско и жалко поведение на опожарилите Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля.

„Това е пожар срещу българщината. Това е подпалвачество. Кои режими палят културни центрове с хора вътре? Това е атентат срещу българите в Македония.” 

Това е пожар срещу българщината. Това е подпалвачество.

Аз вече сезирах европейските институции, сподели в ефира на Euronews Bulgaria евродепутатът от ВМРО/ЕКР Ангел Джамбазки

Евродепутатът Ангел Джамбазки сезира Европейската комисия, Френското председателство на Съвета на ЕС и евродепутатите за подпалването на Културния център Иван Михайлов в Битоля

Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки съобщи, че ще подаде сигнал до ЕК и френското председателство на Съвета на ЕС за подпалената входна врата на Културния център „Иван Михайлов“ в Битоля.

Няма думи, с които да се опише мерзавското, шумкарско и жалко поведение на опожарилите Културен център „Иван Михайлов“ в Битоля