Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


"Това просто правителство се опитва да сложи фирма посредник, която да купува отново руски газ и да го продава на България с надценка.

Европейският съюз трябва да се консолидира и да взима заедно своите решения, включително и по темата за евроинтеграцията на Северна Македония.

Албанският министър-председател Еди Рама ще направи изявление за разделяне на Албания и Република Северна Македония в процеса на преговори за присъединяването на двете страни към Европейския съюз. Това ще се случи след следващото заседание на Съвета по общи въпроси на ЕС.

 И в случай че това продължи, ни чака процедура по несъразмерен недостиг от Брюксел

„Информацията, че Русия спира доставките на газ за България излезе на 26 април“, написа в страницата си във „Фейсбук“ Ангел Джамбазки.

По думите му правителството и парламентът са направили „нелеп опит да се барикадират в НС“, а твърдението, че Северна Македония трябва да започне преговори с ЕС заради войната в Украйна, е абсурдно

Предполагам, че министър-председателят ще продължи да търси начини да заобиколи българската позиция и по този начин да позволи на РСМ да започне преговори с ЕС

Предполагам, че министър-председателят ще продължи да търси начини да заобиколи българската позиция и по този начин да позволи на РСМ да започне преговори с ЕС

ВМРО затвори за 15 минути Кресненското дефиле в знак на протест срещу действията на премиера Кирил Петков по отношение на Северна Македония.