Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


До преди месец водещите кандидати за ЕП имитираха битка, а днес безсрамно се пазарят отново помежду си. Това заявява евродепутатът и заместник-председател на ВМРО в свой коментар относно избора на нови ръководни роли в ЕС.

Откъде започва идеята за прехвърляне на мощите на Гоце Делчев в Македония, която е във Федерална Югославия?

 

За жалост, много често съдбата на героите е да не почиват мирно след смъртта си. Добре известно е, че три години след смъртта на Гоце Делчев, войводите Михаил Чаков и Таската Серски се връщат в с. Баница, за да си върнат тленните му останки. Това е направено от страх, че гърците могат да поругаят гроба на героя.

Проливният дъжд, който се изливаше над Враца от сутринта на 13 април 2019 г. направи всичко по силите си, да усложни провеждането на концерта на народния изпълнител Илия Луков и съпровождащите го ансамбли и певчески групи.

Ангел Джамбазки, член на Бюрото на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) от България и заместник-председател на ВМРО - Българско национално движение е най-новият вицепрезидент и член на Изпълнителния съвет на „Ню Дайрекшън“- фондация, която се бори за европейска реформа.

Още не сме подредили евролистата на ВМРО, ще я регистрираме в ЦИК на 19 април. В нея ще обединим личности, свързани с българския интерес.

Евродепутатът Ангел Джамбазки, народният певец Илия Луков и ВМРО, отправят покана за най-дългото хоро във Враца.

Таксата за изравняване на цената на горивото за българските камиони, преминаващи през територията на Ислямска република Иран, ще бъде намалена на 30 евроцента.

В понеделник сутринта започва събарянето на 54 незаконни постройки в местността „Карасиврия”. Собствениците са получили предизвестията си преди 6 месеца и са били длъжни да премахнат постройките си в 30-дневен срок. Даденият срок отдавна е изтекъл.