Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Това е глупава интрига на един мой колега, която забърка и в която няма смисъл. Тя е на човек, който търси разделение. Това заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки обяви, че не вижда повод за извинение и не съжалява за думите си, че "всички от БСП са за разстрел".

Логично е листата да бъде подредена чрез вътрешни избори, каза той .

Сидеров никога не е казвал, че иска да води евролистата, заяви евродепутатът

Когато направихме коалицията, си говорехме, че трябва да избегнем това, което се случи с Реформаторския блок. Надминахме ги по безсмислени скандали, но продължаваме да създаваме смислени за държавата неща. Това обяви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки за БНТ по повод ситуацията в коалицията на „Обединени патриоти”.

Евродепутатът също иска НФСБ, ВМРО и "Атака" да се явят обединени за евроизборите

Комисията по културата и медиите в 44-ото Народно събрание прие да разгледа и работи по предложенията на ВМРО срещу фалшивите новини, съобщават от партията. На заседанието на комисията въпросът, повдигнат преди седмица от воеводите, е бил дискутиран, а представителят на ВМРО в комисията по култура и медии Красимир Богданов е изложил позицията, която е изготвена от него, депутата Александър Сиди, евродепутата и заместник-председател на ВМРО – БНД Ангел Джамбазки и медийния съветник на партията Екатерина Анева.

Парламентарната комисия по културата и медиите прие да разгледа и работи по предложенията ни срещу фалшивите новини, информират в прессъобщение от ВМРО - Българско национално движение. 

 

Българското национално радио организира дискусия, посветена на предстоящите догодина избори за Европейски парламент.