Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Интернет


Българският представител от ВМРО в групата на Европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки направи изказване от трибуната на ЕП по отношение на Македония.

Мнозинството в Европейския парламент подкрепи днес бързо започване на преговорите за присъединяване към ЕС със Северна Македония и Албания, предаде БТА.

"Ако българското правителство се огъне, ще се счупи и ще падне", категоричен е евродепутатът

Натискът към България идва от западните страни и Съединени американски щати, а той би трябвало да се обърне - те би трябвало да накарат районен съд Македония да съблюдава споразуменията, с цел да може да стартират договаряния за влизане в Европейски Съюз.

"Натискът към България идва от западните страни и САЩ, а той трябва да се обърне - те трябва да накарат РС Македония да спазва споразуменията, за да може да започнат преговори за влизане в ЕС", това каза в „Твоят ден“ по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки.

Българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки отправя въпроси до Европейската комисия за спрения протест на превозвачите в София

Българският представител в Европейския парламент и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки сигнализира Европейската комисия за появата на правен казус преди дни по време на масовите протестни действия на българския транспортен бранш.

Има ли риск някой да съобщи българския народен интерес в РСМ?  

Двете политики в България спрямо Северна Македония бяха насърчавани и подклаждани дълго време от определени кръгове в Брюксел.