Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки настоява служебното правителство да отмени решението си, с което се дава съгласие за разкриване на консулството на Република Сърбия в Благоевград.

Целта на срещата ни е в различни държави да се води разговор за европейските, консервативни, традиционни и патриотични ценности.

Истанбулската конвенция изобщо не се интересува от темата за домашното насилие.

Европейски културен уикенд на Партията на европейските консерватори и реформисти (ЕКР) се провежда в София до 14 май, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки реагира остро срещу появилото се в общественото пространство видео, на което се вижда как директор на училище се държи непристойно и танцува заедно със своя ученичка пред портретите на Светите братя Кирил и Методий.

С голямо мнозинство Европейският парламент подкрепи днес въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция.

Европейски културен уикенд на Партията на европейските консерватори и реформисти (ЕКР) ще се проведе в София от 12 до 14 май 2023 г.

Позицията на Нидерландия да блокира България за Шенген не е неочаквана, това е сигнал за тежко лицемерие и двоен стандарт. Това заяви евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки по време на конференцията "Западни Балкани" в София.

"Страните от т.нар. Западни Балкани са неразделна част от Европа, но за да станат истински членове на нашата общност, някои от тях ще трябва да се освободят от вредните зависимости и да предприемат много реформи".