Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Всички политически сили в Европейския парламент дадоха оценка отличен на българското председателство на Съвета на ЕС.

Трябва да сложим край на всякаква европейска солидарност.

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО-БНД - Ангел Джамбазки, внесе на 18 юни сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за натиск и заплахи от страна на кмета Николай Ангелов срещу общински съветници в Балчик, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

На практика досега само трима български евродепутати активно защитаваха нашите интереси в Европарламента, заяви за "Стандарт" Йордан Арабаджиев и посочи имената им: Андрей Новаков, Ангел Джамбазки и Петър Курумбашев.

Българският евродепутат в ЕП и зам.-шеф на ВМРО Ангел Джамбазки пуска сигнал до главния прокурор Сотир Цаца ров относно оказван натиск и заплахи срещу общински съветници от Общински съвет - Балчик.

Макар и в 12 часа на обяд в неделя, депутатът от Групата на европейските консерватори и реформисти Ангел Джамбазки събра свои съмишленици и симпатизанти при посещението си в Кърджали. С тях той обсъди парещите въпроси с двойните стандарти в Европейски съюз, от които страдат българските граждани и фирми. Българският представител в Брюксел за разминаванията в качеството на храните, перилните препарати и други стоки. Анализ на храните е показал разлика в качеството на една и съща марка храни, които се продават в България и в Западна Европа.

"Професионалното и политическото ръководство на МВР не се справя с подготовката и с мотивацията на личния състав. Започват да се натрупват много грешки, които започват да стават система".

Зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки разкритикува вчера остро излъчения от ГЕРБ министър на вътрешните работи Валентин Радев. Евродепутатът заяви, че в МВР има системни грешки, вината за които е на политическото ръководство.

Евродепутатът и зам.-председател на коалиционния партньор ВМРО Ангел Джамбазки също атакува вътрешния министър и комичните му изказвания.