Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки обяви, че над Европа надвисва нова опасност - Глобалният пакт за миграция на ООН, като позицията му е по повод заявките, че България ще подкрепи документа в Мароко през декември. Според него предвид заложените изисквания "всяка една страна ще трябва задължително да приема, осигурява и гарантира всеки един бъдещ мигрант и съответно социалната ни система би рухнала".

Скандалът с Агенцията на българите в чужбина може да се окаже тежка политическа грешка. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки по време на визитата си в Бургас.

Представители на ВМРО от Северозападна България посетиха европейския парламент по покана на евродепутата от ЕКР и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Посещението беше по повод откриването на изложба фолклорна фотография на Асен Великов и представянето изданието на английски език на книгата "Кан Тервел - спасителят на средновековна Европа" с автор проф. Георги Атанасов.

На 21 октомври (неделя) от 10:00 ч. в старозагорското село Кирилово ще бъде даден стартът на патриотични игри, организирани от ВМРО - Стара Загора. Събитието е част от мероприятията по отбелязване 125-годишнината от създаването на ВМРО.

Темата за лятното и зимното часово време е пример как не трябва да работи Европарламентът. Дебатът, организиран от Еврокомисията, е измислен. 

Джамбазки: Промяната да е еднаква за всички в Европа

Това са снимки от профилите на Selayadin Remiks, известен още като Северин Красимиров. Същият е задържан по подозрение в извършване на тежко криминално престъпление. Изнасилване и убийство, извършени по особено жесток, брутален, унизителен, мъчителен за жертвата начин.

Благодарствено писмо от министър-председателя на Унгария Виктор Орбан получи българският евродепутат Ангел Джамбазки. В писмото унгарският премиер благодари на Джамбазки за изразената позиция срещу налагане на санкции на Унгария и подкрепата за тезата "Европа на отечествата". В писмото Орбан уверява, че Унгария няма да се поддаде на изнудване от защитниците на миграцията, въпреки позорните атаки срещу държавата му.
Стр. 4

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде днес в Добрич и ще присъства на откриването на паметна-плоча барелеф на поета-революционер Пейо Яворов.