Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Европейският парламент ще гласува на първо четене въвеждането на електронни шенгенски визи, след като евродепутатите обсъдиха промени в европейското законодателство по този въпрос. Най-големите парламентарни групи подкрепиха законопроекта.

Под надслов "С любов и вяра в общите ценности" за шеста поредна година община Белица отбелязва своя празник. Още в ранния следобед в планинското градче беше подреден базар "Произведено в Белица", на който местни 

Припомняме, че евродепутатът Ангел Джамбазки внесе в сряда два сигнала до Европейската комисия чрез Европейския парламент за манипулации, извършени с машинния вот, в които също описва записите на Станислав Цанов.

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки внесе два сигнала до Европейската комисия чрез Европейския парламент за манипулации, извършени с машинния вот и постави въпрос във връзка с европейските избори догодина: "Ще допусне ли Комисията използването на машинен вот при избора на представители в ЕП?".

Председателят на делегацията на ПП ВМРО - Българско национално движение в ЕП Ангел Джамбазки внесе два сигнала до Европейската комисия чрез Европейския парламент за манипулации, извършени с машинния вот.

Но не пазарът, а политиката на ЕК е в основата на затварянето на въглищните централи: "Защото "Зелената сделка" си е политика на лобизъм, която заменя една политика с друга

Обектът ще е приоритет за Министерството на икономиката и индустрията

Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки настоява служебното правителство да отмени решението си, с което се дава съгласие за разкриване на консулството на Република Сърбия в Благоевград.

Целта на срещата ни е в различни държави да се води разговор за европейските, консервативни, традиционни и патриотични ценности.