Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Транспортната комисия прие 1 и отхвърли 2 от докладите по спорните промени, а за да влязат в пленарната зала, те трябва да са анблок

Броят на камионите, който ни беше разрешен за участие в протеста в Брюксел, наистина е много малък, така че тяхното участие е по-символично.

Местните власти в Брюксел са дали разрешение за провеждане на протест на българските превозвачи срещу т.нар. пакет "Мобилност", добил популярност като "Плана Макрон". Това съобщи за "Хоризонт" евродепутатът Ангел Джамбазки.

Протестите на превозвачите, които ще се проведат на 10 януари в Брюксел, са съпътствани от висока обществена подкрепа у нас, показват данните от експресно национално представително проучване на “Екзакта Рисърч Груп".

Когато концесионерът и кметът на Босилеград Владо Захариев, които ме уверяват, че водата дори е полезна, седнат и отпият пред мен от мен, тогава ще се уверим, че всичко е наред, заяви в Кюстендил евродепутатът

Български шофьори излизат на протест пред сградата на Европейския парламент на 10 януари. В този ден транспортната комисия там ще гледа предложените мерки по пакета "Мобилност"

Държавите от Източна Европа да имат обща позиция срещу кражбата на бизнеса ни. настоява българският евродепутат

Заснемането на фотоси на гей-двойки пред държавни институции и поставянето им на ключови места в големите градове на страната, в навечерието на един от най-големите християнски празници Рождество Христово е демонстрация на арогантност и гавра с вековната ценностна идентичност на българите. Недопустимо е!

Задават се нови масови протести на превозвачи у нас. Дотам се стигна, след като планът "Макрон" раздели Европа.