Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


"В Европейския парламент другата седмица ще бъде гласувана петиция срещу изграждането на автомагистрала "Струма" в района на Кресненското дефиле", предупреди евродепутатът Ангел Джамбазки.

БХК по пряк и косвен начин оказва натиск върху българските магистрати и извършва противоконституционна, противозаконна, неморална и открито антибългарска дейност", сочи официална позиция на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки влезе в битката за кмет на София, но още в началото на разговора ни споделя, че няма да излиза в отпуска по време на кампанията, защото в Брюксел и Страсбург предстоят ключови дебати и гласувания.

Това е неморално от страна на ЕК и е поредна проява на двойни стандарти спрямо страни като България. Това се казва в позиция на евродепутата Ангел Джамбазки по повод колебанията "Фолксваген" къде да построи новия си завод у нас или в Турция. 

 

Не мисля да се разпиляваме и да си играем на захаросани програми, казва още Ангел ДЖАМБАЗКИ, зам.-председател на ВМРО-БНД, евродепутат

"Безпринципна политическа сделка между двулични хора".

Изборът на италианеца Давид-Мария Сасоли за председател на ЕП е компромис, никой не е печеливш или доволен.

Ангел Джамбазки, член на Бюрото на групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) от България и заместник-председател на ВМРО - Българско национално движение е най-новият вицепрезидент и член на Изпълнителния съвет на "Ню Дайрекшън"-фондация, която се бори за европейска реформа. Този ход идва скоро след като ВМРО - БНД стана пълноправен член на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа през февруари 2019 г.

Страната ни трябва да поиска още по-твърдо извинение от турския външен министър Чавушоглу и от президента Ердоган, заяви на митинг на ВМРО евродепутатът Ангел Джамбазки.