Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Македонски филм за хомосексуалисти вбеси българското общество. Протестни шествия се организират в цялата страна, а социалните мрежи гърмят.

Ангел Джамбазки подчерта важността на темата за Западните Балкани за България и отбеляза, че бъдещето на региона зависи

Бюрото за връзка на Европейския парламент в България кани на уебинар на тема "Европейската перспектива на Западните Балкани", който ще се проведе онлайн на 23 април 2021 г, петък, от 10:00 до 11.30 ч.

БЮРОТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ в България организира на 11 септември от 10.00 до 11.30 ч. онлайн среща с евродепутати на тема "Очакванията на гражданите за Европейския съюз".

Джамбазки събира млади лидери от Европа в Сандански

България ще заведе дело пред Съда на ЕС В двумесечен срок от публикуването на пакета "Мобилност" в официалния вестник на ЕС.

Представеният план е дискриминиращ, неясен и доказва, че управляващата коалиция не може да реагира адекватно на кризата.

Смятаме, че в европейските институции трябва да бъде коригирано всичко, което е възможно, и да е ясно, че кирилицата е българска азбука.

Сега не е време за китайски чесън! С този призив вчера евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки апелира нацията да залага на българските стоки, за да подкрепи родните производители в икономическата криза.