Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Евродепутатът Ангел Джамбазки и колегата му от българския парламент Атанас Стоянов заедно с няколко десетки симпатизанти на ВМРО почетоха с букети 91 години от подвига на българската революционерка Мара Бунева на лобното й място, до стария Камен мост, на кея на Вардар в Скопие. Отслужена беше и заупокойна молитва в църквата “Свети Димитър".

Бургаското пристанище да стане британско, след като Лондон напусне ЕС. Такава прагматична идея за след Брекзит разви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в кулоарите на Европейския парламент в Страсбург.

Евродепутатът Ангел Джамбазки, колегата му от българския парламент Атанас Стоянов заедно с няколко десетки симпатизанти на ВМРО почетоха българската революционерка Мара Бунева на лобното й място до стария Камен мост на кея на река Вардар в Скопие.

Транспортната комисия прие 1 и отхвърли 2 от докладите по спорните промени, а за да влязат в пленарната зала, те трябва да са анблок

Броят на камионите, който ни беше разрешен за участие в протеста в Брюксел, наистина е много малък, така че тяхното участие е по-символично.

Местните власти в Брюксел са дали разрешение за провеждане на протест на българските превозвачи срещу т.нар. пакет "Мобилност", добил популярност като "Плана Макрон". Това съобщи за "Хоризонт" евродепутатът Ангел Джамбазки.

Протестите на превозвачите, които ще се проведат на 10 януари в Брюксел, са съпътствани от висока обществена подкрепа у нас, показват данните от експресно национално представително проучване на “Екзакта Рисърч Груп".

Когато концесионерът и кметът на Босилеград Владо Захариев, които ме уверяват, че водата дори е полезна, седнат и отпият пред мен от мен, тогава ще се уверим, че всичко е наред, заяви в Кюстендил евродепутатът

Български шофьори излизат на протест пред сградата на Европейския парламент на 10 януари. В този ден транспортната комисия там ще гледа предложените мерки по пакета "Мобилност"