Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Позицията на КРИБ е логична и навременна, дори е доста дипломатична. Така наречените "еколози" никога не са стъпвали в планина.

Българският евродепутат Ангел Джамбазки отправи питане до Европейската комисия по повод налагани глоби на наши международни превозвачи по границите на страните във и извън ЕС, ако в ремаркето им биват намерени нелегални мигранти, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки и колегата му от българския парламент Атанас Стоянов заедно с няколко десетки симпатизанти на ВМРО почетоха с букети 91 години от подвига на българската революционерка Мара Бунева на лобното й място, до стария Камен мост, на кея на Вардар в Скопие. Отслужена беше и заупокойна молитва в църквата “Свети Димитър".

Бургаското пристанище да стане британско, след като Лондон напусне ЕС. Такава прагматична идея за след Брекзит разви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в кулоарите на Европейския парламент в Страсбург.

Евродепутатът Ангел Джамбазки, колегата му от българския парламент Атанас Стоянов заедно с няколко десетки симпатизанти на ВМРО почетоха българската революционерка Мара Бунева на лобното й място до стария Камен мост на кея на река Вардар в Скопие.

Транспортната комисия прие 1 и отхвърли 2 от докладите по спорните промени, а за да влязат в пленарната зала, те трябва да са анблок

Броят на камионите, който ни беше разрешен за участие в протеста в Брюксел, наистина е много малък, така че тяхното участие е по-символично.

Местните власти в Брюксел са дали разрешение за провеждане на протест на българските превозвачи срещу т.нар. пакет "Мобилност", добил популярност като "Плана Макрон". Това съобщи за "Хоризонт" евродепутатът Ангел Джамбазки.

Протестите на превозвачите, които ще се проведат на 10 януари в Брюксел, са съпътствани от висока обществена подкрепа у нас, показват данните от експресно национално представително проучване на “Екзакта Рисърч Груп".