Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


"Този ЕС ще бъде разпаднат не от скептиците, а от отвратителните лобисти и глезени богаташчета, като Макрон, които нагло се опитват да крадат бизнес", написа в профила си във фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки във връзка с новината, че нито един от аргументите ни срещу пакета за мобилност не са били приети.

Евродепутатът Ангел Джамбазки обвини Македония, че не спазва договора за добросъседство и приятелство с България.

"Обединени патриоти" надминахме Реформаторския блок по колорит и продуциране на безсмислени скандали за единица време.

Сидеров има основание да бъде №1, но трябва да го заяви и защити, казва Ангел Джамбазки

Пистата на Патриотите евроизборите догодина може да бъде подредена чрез вътрешен вот, предлага евродепутатът

В ЕС сме свидетели на тежка битка "център-периферия". Ако се огънем, 150 000 български семейства остават на улицата

Зам.-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки обвини лидера на "Атака" Волен Сидеров, че прави път на ДПС към властта. "Не твърдя, че "Атака" обслужва ДПС, но поведението на лидера й Волен Сидеров отваря ниша за ДПС, а те са петимни да се върнат във властта. Това им е битката - да се върнат в управлението и да изнудват ГЕРБ. Очевидно искането на ДПС е да извадят "Обединени патриоти" от управлението", заяви вчера Джамбазки в телевизионно интервю по повод поисканата от Сидеров оставка на вицепремиера Красимир Каракачанов.

2018-11-08 16:45 | коментара

Само хора с много тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благоденствие. Глобалният пакт за миграция на ООН представлява заплаха за континента и ние не трябва да го подписваме.
Евродепутатът Ангел Джамбазки пред БНТ

"Проблемът е, че в момента липсва каквато и да е регулация на интернет медиите. Всъщност в българското, а и в европейското законодателство, не са закрепени текстове, които да регламентират разликите между интернет платформа за информационен поток или "медии" и всички останали сайтове - лични блогове, страници, сайтове за споделяне на информация и т.н", обясни Ангел Джамбазки.