Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Мигрантите палят децата си и ги бият, за да плачат пред камерите. Това обявиха в един глас войвода №1 в Брюксел Ангел Джамбазки и шефът му Красимир Каракачанов.

Богатата на красиви нюанси народна песен "Лале ли си, зюмбюл ли си" ще огласи в русенско изпълнение сградата на Европарламента на националния празник на България Трети март.

Български евродепутати от различни политически групи се противопоставиха на поредните нарочни петиции, целящи възпрепятстването на проекти с национално значение и огромна обществена отговорност, каквито са разширяване експлоатацията на 5 и 6 реактор на АЕЦ "Козлодуй" и управлението на радиоактивните отпадъци в държава с традиции и потенциал в развитието на ядрения сектор.

Убиецът Полфрийман показа поканата си във фейсбук за ЕП

Осъденият за убийството на студента Андрей Монов австралиец Джок Полфрийман ще говори в Брюксел на дискусия за състоянието на затворите в ЕС.

"Представителите на "градската десница" от ПП "Да България" канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП."

Представителите на "градската десница" от Да България канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел" обяви евродепутатът Ангел Джамбазки в профила си във Фейсбук

Убиецът Джок Полфрийман, който получи 20 години затвор за смъртта на студента Андрей Монов и бе освободен предсрочно, ще бъде лектор на семинар в Европарламента по покана на партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България", форумът е насрочен за 5 март в Брюксел и е посветен на "нечовешките условия в затворите на ЕС".

Дебат за Унгария и Полша доведе до предложение да се въведе нов контролен механизъм за всички в страни в ЕС