Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Предизборно всички защитиха местното население, което попречи на първокласници да отидат на училище

Партиите виждат вина за случая с недопуснатите на първия учебен ден бежански деца в пернишкото село Калища най-вече в Министерството на образованието и науката (МОН). Това показа проверка на "Сега" сред кандидат-депутати от ГЕРБ, Патриотичния фронт, АБВ, ДПС и БСП.

Евродепутатът Ангел Джамбазки е водач на листите на Патриотичен фронт НФСБ-ВМРО в 24-и изборен район в София и в Благоевград. Зам.-председателят на ВМРО ползва профила си във Фейсбук и личната си страница като записки по история. Освен традиционните съобщения за събития, снимки и предстоящи срещи, Джамбазки не пропуска да отбележи исторически дати от календара.

Дуелът Цветанов срещу Вигенин чакан с най-голям интерес

Времето минава, датата на вота наближава. Една мъдрост казва, че има място за всички под слънцето. Това сигурно е вярно, но не и когато става дума за избори. Стотици са мераклиите в Пиринския край, но само 11 от тях ще се превърнат от кандидати в депутати. 

- Г-н Бинев, Патриотичният фронт обедини 12 формации, но не е ли това твърде механичен сбор от партии? Как ще мобилизирате симпатизантите си?
- Напротив. Нашият съюз бе очакван от всички родолюбци. Патриотичният фронт се реализира заради искането на хилядите наши симпатизанти буквално за фронт срещу политическия монопол. Нашият съюз наистина е като последна надежда на българина за справяне с жалката ситуация, в която ни набутаха властниците до момента.

"Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" представи екипите си за изборите в София вчера.
Листата за 23-и МИР води съпредседателят на коалицията Валери Симеонов. След него се нареждат Поли Карастоянова - експерт в областта на туризма и PR-a, юристът от ВМРО Карлос Контрера, д-р Надка Бояджиева и бившият евродепутат Димитър Стоянов.

Експертът в сферата на туризма Полина Карастоянова ще е втора в листите на "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" в 23-и МИР София. Тя се нарежда точно след съпредседателя на коалицията Валери Симеонов и е от квотата на ГОРД. На трето място пък е Карлос Контрера - юрист и областен председател на ВМРО в столицата. 

Над 500 членове и симпатизанти на ВМРО участваха в традиционния ежегоден събор-поклонение по случай гибелта на Тодор Александров - легендарен водач, идеолог на ВМРО и стожер на българщината в Македония. Главен организатор на събитието бе ВМРО - Сандански, оглавявано от Атанас Стоянов. Стотици родолюбци от близо и далеч бяха дошли да изразят своето преклонение пред непреходния подвиг на Тодор Александров и хилядите знайни и незнайни герои, загинали за свободата на Македония и обединението на
България.

Коалиция "Патриотичен фронт", в която влизат ВМРО-БНД и НфСБ, регистрира листата си в Районната избирателна комисия в Кюстендил за предстоящите избори. Документите подаде водачът на листата и председател на ВМРО - Кюстендил Георги Петров, заедно с част от кандидат депутатите.

Патриотичният фронт представи водачите на листите за предстоящия парламентарен вот на 5 октомври

Личности, които не са участвали в разграбването на България, професионалисти от различни области на политическия и обществения живот, изявени лица от екрана на телевизия СКАТ - това са хората, избрани да поведат листите на Патриотичния фронт за предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.