Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Когато концесионерът и кметът на Босилеград Владо Захариев, които ме уверяват, че водата дори е полезна, седнат и отпият пред мен от мен, тогава ще се уверим, че всичко е наред, заяви в Кюстендил евродепутатът

Български шофьори излизат на протест пред сградата на Европейския парламент на 10 януари. В този ден транспортната комисия там ще гледа предложените мерки по пакета "Мобилност"

Държавите от Източна Европа да имат обща позиция срещу кражбата на бизнеса ни. настоява българският евродепутат

Заснемането на фотоси на гей-двойки пред държавни институции и поставянето им на ключови места в големите градове на страната, в навечерието на един от най-големите християнски празници Рождество Христово е демонстрация на арогантност и гавра с вековната ценностна идентичност на българите. Недопустимо е!

Задават се нови масови протести на превозвачи у нас. Дотам се стигна, след като планът "Макрон" раздели Европа.

"Този ЕС ще бъде разпаднат не от скептиците, а от отвратителните лобисти и глезени богаташчета, като Макрон, които нагло се опитват да крадат бизнес", написа в профила си във фейсбук евродепутатът Ангел Джамбазки във връзка с новината, че нито един от аргументите ни срещу пакета за мобилност не са били приети.

Евродепутатът Ангел Джамбазки обвини Македония, че не спазва договора за добросъседство и приятелство с България.

"Обединени патриоти" надминахме Реформаторския блок по колорит и продуциране на безсмислени скандали за единица време.

Сидеров има основание да бъде №1, но трябва да го заяви и защити, казва Ангел Джамбазки