Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Българските евродепутати защитиха изграждането на автомагистрала "Струма"

Политици и експерти в областта на геополитиката, международните отношения и националната сигурност пристигат в София за конференция "Западни Балкани", която ще се проведе от 6 до 8 декември.

Насилието над жени трябва да бъде осъждано и наказвано възможно най-строго. Документи като Истанбулската конвенция обаче нямат за цел да предотвратят насилието над жените.

"В Европейския парламент другата седмица ще бъде гласувана петиция срещу изграждането на автомагистрала "Струма" в района на Кресненското дефиле", предупреди евродепутатът Ангел Джамбазки.

БХК по пряк и косвен начин оказва натиск върху българските магистрати и извършва противоконституционна, противозаконна, неморална и открито антибългарска дейност", сочи официална позиция на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки влезе в битката за кмет на София, но още в началото на разговора ни споделя, че няма да излиза в отпуска по време на кампанията, защото в Брюксел и Страсбург предстоят ключови дебати и гласувания.

Това е неморално от страна на ЕК и е поредна проява на двойни стандарти спрямо страни като България. Това се казва в позиция на евродепутата Ангел Джамбазки по повод колебанията "Фолксваген" къде да построи новия си завод у нас или в Турция. 

 

Не мисля да се разпиляваме и да си играем на захаросани програми, казва още Ангел ДЖАМБАЗКИ, зам.-председател на ВМРО-БНД, евродепутат

"Безпринципна политическа сделка между двулични хора".