Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Това са снимки от профилите на Selayadin Remiks, известен още като Северин Красимиров. Същият е задържан по подозрение в извършване на тежко криминално престъпление. Изнасилване и убийство, извършени по особено жесток, брутален, унизителен, мъчителен за жертвата начин.

Благодарствено писмо от министър-председателя на Унгария Виктор Орбан получи българският евродепутат Ангел Джамбазки. В писмото унгарският премиер благодари на Джамбазки за изразената позиция срещу налагане на санкции на Унгария и подкрепата за тезата "Европа на отечествата". В писмото Орбан уверява, че Унгария няма да се поддаде на изнудване от защитниците на миграцията, въпреки позорните атаки срещу държавата му.
Стр. 4

Евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде днес в Добрич и ще присъства на откриването на паметна-плоча барелеф на поета-революционер Пейо Яворов. 

Евродепутатът Ангел Джамбазки обяви, че България има огромна нужда от атомната електроцентрала в Козлодуй и бързото построяване на нова мощност на площадката й, която да гарантира икономиката и енергийната ни система.

Жан-Клод Юнкер се насочва към трибуната за последната си реч и започва да чете. Изведнъж по-възрастните от нас се телепортират в далечната 1981 година, когато един сенилен и уморен генерален секретар на ЦК на КПСС чете дълга, протяжна реч пред стотици делегати, правещи се, че им е интересно. Всъщност и Леонид Брежнев, и Жан-Клод Юнкер са от един калъп и изглеждат по един и същи начин не само визуално, но и ментално.

Месеци преди европейските избори в ЕП обстановката вече е кампанийна. Унгарският премиер Виктор Орбан бе подложен на унищожителни критики в Европарламента през миналата седмица, а темата с евентуални санкции срещу Унгария тепърва ще влезе в предизборните дебати на цяла Европа. Разговаряме с Ангел Джамбазки с какво предстоящия вот на европейските граждани ще е по-различен от досегашните.

Здравият разум изисква Обединени патриоти да отидат заедно на евроизборите, казва Ангел Джамбазки
Евродепутатът Ангел Джамбазки: Процедурата е неприемлива

Черешовото топче гръмна по време на Втория комитски събор, организиран на поляната в Червена вода, където се събраха стотици малки и големи в народни носии