Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Председателят на делегацията на ПП ВМРО - Българско национално движение в ЕП Ангел Джамбазки внесе два сигнала до Европейската комисия чрез Европейския парламент за манипулации, извършени с машинния вот.

Но не пазарът, а политиката на ЕК е в основата на затварянето на въглищните централи: "Защото "Зелената сделка" си е политика на лобизъм, която заменя една политика с друга

Обектът ще е приоритет за Министерството на икономиката и индустрията

Евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки настоява служебното правителство да отмени решението си, с което се дава съгласие за разкриване на консулството на Република Сърбия в Благоевград.

Целта на срещата ни е в различни държави да се води разговор за европейските, консервативни, традиционни и патриотични ценности.

Истанбулската конвенция изобщо не се интересува от темата за домашното насилие.

Европейски културен уикенд на Партията на европейските консерватори и реформисти (ЕКР) се провежда в София до 14 май, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Българският представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки реагира остро срещу появилото се в общественото пространство видео, на което се вижда как директор на училище се държи непристойно и танцува заедно със своя ученичка пред портретите на Светите братя Кирил и Методий.

С голямо мнозинство Европейският парламент подкрепи днес въвеждането в ЕС на Истанбулската конвенция.