Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Представители на ръководствата на крайната десница в Европейския съюз - управлаващата партия "Право и справедливост" от Полша, "Партия на свободата" - Италия, националистите от Италия, "Алтернатива за Германия", "Вокс" - новата дясна политическа организация от Испания, както и датски и фински политици ще пристигнат в София за конгреса на ВМРО на 23 март.

задачата е да бъдем водещата в региона, заяви евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки на международна среща на консерваторите в София.

Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки ще бъде домакин на конференция, организирана от Алианса на консерваторите и реформистите в Европа (АКРЕ).

Тези с "ценностите" смятат, че сме втора ръка и не заслужаваме качествена храна
2019-03-07 18:07 | коментара

Европейската цивилизация няма как да бъде съхранена чрез въвеждането на лишени от смисъл понятия като трети пол и еднополов брак.

ВМРО става официален член на Европейските консерватори (EKP/ECR) днес. Това ще се случи на общото събрание на Алианса на консерваторите в Рим, съобщи пред "Труд" евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

С отворено писмо до премиера Борисов в неделя евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки призова ГЕРБ да се откаже от спорните промени с преференциите в Изборния кодекс, за да не превърне лицемерието на БСП в героизъм. На следващия ден от ГЕРБ излязоха с решение за връщането на преференциите на предишните нива, което беше и поводът "Старозагорски новини" да потърси за коментар евродепутат Джамбазки:

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник в СОС Карлос Контрера подадоха сигнал до главния прокурор Сотир Ца-царов, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на КПКОНПИ Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу ромите от клана Гольовците.