Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Преса


Ние не настояваме да се приеме нашето предложение, а то да се обсъди широко в обществото, да се стигне до политическо сьгласие и да се провежда дългосрочна стратегия за решаване на циганския въпрос, каза вчера евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

"Не допускайте ГЕРБ да се превръща в проводник на зловредното влияние на ДПС"

Г-н премиер, върнете преференциите! Защитете демокрацията!

Това, че някой в Брюксел иска да затворим централите, не значи, че трябва да го правим

Позицията на КРИБ е логична и навременна, дори е доста дипломатична. Така наречените "еколози" никога не са стъпвали в планина.

Българският евродепутат Ангел Джамбазки отправи питане до Европейската комисия по повод налагани глоби на наши международни превозвачи по границите на страните във и извън ЕС, ако в ремаркето им биват намерени нелегални мигранти, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Евродепутатът Ангел Джамбазки и колегата му от българския парламент Атанас Стоянов заедно с няколко десетки симпатизанти на ВМРО почетоха с букети 91 години от подвига на българската революционерка Мара Бунева на лобното й място, до стария Камен мост, на кея на Вардар в Скопие. Отслужена беше и заупокойна молитва в църквата “Свети Димитър".

Бургаското пристанище да стане британско, след като Лондон напусне ЕС. Такава прагматична идея за след Брекзит разви евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в кулоарите на Европейския парламент в Страсбург.

Евродепутатът Ангел Джамбазки, колегата му от българския парламент Атанас Стоянов заедно с няколко десетки симпатизанти на ВМРО почетоха българската революционерка Мара Бунева на лобното й място до стария Камен мост на кея на река Вардар в Скопие.