Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Телевизия


14 мои сътрудника работят в България, някои от тях са пряко ангажирани с Македония – самите те са българи, живеещи там. В Брюксел имам трима сътрудници. Живея на квартира под наем в близост до сградата на парламента. Това разказа Ангел Джамбазки за битието си на евродепутат пред камерата на „Диков“ по Нова телевизия.

Българската държава, икономика, социална система и система на сигурност са на ръба на своите възможности и държавата ни не може да приема повече нелегални имигранти.

 

Това заяви заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в телефонно интервю за предаването „Акценти“ по ТВ 7.

Надежда никога повече страната ни да е зависима от ДПС изрази заместник-председателят на ВМРО и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки в студиото на БТВ.

 

Той коментира изказването на Лютви Местан, че ще съди България в Страсбург за нарушаване правото му да провежда агитация на различен от българския език. Според Джамбазки лидерът на ДПС просто вдиган шум, тъй като противоконституционната партия вече не е във властта.