Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Телевизия


Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира активността на българските представители в Европейския парламент и неговото място в класацията в студиото на „Денят започва в неделя с Георги Любенов” по БНТ.

Eвродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки е подал сигнал в Европейската комисия за драстични нарушения в проекта на община Разлог за изграждане на регионалното депо за отпадъци край курортното село Баня.

Ние сме на фронтовата линия. Това е сблъсък на цивилизациите. Не трябва да смесваме понятието толерантност с безотговорност.

Това заяви заместник-председателят на ВМРО И евродепутат Ангел Джамбазки в „Здравей, България“ по Нова телевизия в коментар по основната тема от последните дни – нападението на редакцията на сатиричното списание „Шарли Ебдо“ в Париж.

Обзор на изминалата политическа година направиха заместник-председателят на ВМРО и представител в Еврпопарламента Ангел Джамбазки и журналистът Мария Цветкова в предаването „Дискусионно студио“ поТелевизия „СКАТ“

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в ефира на „Лице в лице“ по БТВ коментира обвиненията на лидера на ДПС Лютфи Местан, според когото хората от Патриотичния фронт са били твърде крайни и ксенофобски настроени в изказванията си.

Има нужда от разговор по темата с невписаните български граждани в обществото ни. Има огромен проблем. Има части от територия на България, в които няма държавен суверенитет. Това констатира евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в „Здравей, България“ по Нова телевизия.

България не защити своите национални интереси и благодарение на тези, които ни управляваха през последните 15 години, губим възможността да доставяме газ на Европа. Това заяви в „Добро утро, България“ по ТВ7 евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в телефонно интервю.

Капсулираният начин на живот в гетото води до насилие. Това е и причината да има бити лекари, посочи евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в „Тази събота“ по БТВ. 

 

Циганите не ги взимат на работа, защото са неуки, защото в повечето случаи самите те не желаят да се образоват и приобщят, смята Джамбазки.

Новините на турски език по БНТ са наложени с политическо решение и са абсолютно ненужни, това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в „Още от деня” по БНТ. Той бе поканен да коментира разговорите между Патриотичния фронт и Реформаторския блок във връзка с поддържането на подкрепата за управляващото мнозинство.