Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Телевизия


Две различни точки относно исляма в България

 

„Саудитска Арабия е държавата, която в момента финансира, спонсорира заедно с Катар „Ислямска държава”. Тя вече 20 и повече години се опитва да разпространи това течение на исляма, навсякъде, където има мюсюлмани. Повече от 20 години се правят непрекъснато опити в България да бъдат проповедници на тази форма на исляма. Дастатъчно е да слезете надолу, в част от селата в Западните Родопи, за да видите какви храмове се изграждат и ще разберете, че това всъщност е една радикална форма на исляма, която не е позната по нашите земи. 

Патриотичният фронт няма да допусне Национална партия „Свобода и достойнство“ на Касим Дал и Корман Исмаилов да участва в управлението, защото тя е пряко зависима от Ердоган. Доказателството те си го публикуваха, отпечатвайки плакати с турския президент. Те не са с Мики Маус, а с Ердоган. Не ги подозираме за връзки с Дисни, а с Турция. Това каза в интервю за БНТ  евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Поредното задкулисно мероприятие на ДПС цели да отдалечи Патриотичния фронт и Реформаторския блок от успех в преговорите с ГЕРБ за съставяне на правителство. Това заяви заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки в „Добро утро, България“ по ТВ 7.

 

Патриотичният фронт ще даде своята подкрепа за правителството, след като види програмата, около която са се обединили по време на преговорите ГЕРБ и Реформаторския блок.

Корпоративна търговска банка няма да бъде спасявана. Новината на деня коментирахме в студиото на “Панорама” с Менда Стоянова, председател на временната бюджетна комисия в новия парламент и депутат от ГЕРБ, и Ангел Джамбазки, Патриотичен фронт.

Алиансът на либералите и демократите за Европа (АЛДЕ) и Европейската народна партия (ЕНП) в Европарламента си сътрудничат. Само тук се правят на врагове. Тези хора провеждат задкулисни сделки, за да запазят ДПС във властта. Това каза в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия заместник-председателят на ВМРО и представител в Европарламента Ангел Джамбазки.

Въпросът за властта е въпрос за управление. Патриотичният фронт подкрепя управление, което се съобразява с голяма част от исканията си. Желанието ни е да бъдат записани и срокове за изпълнение на основните неща, на които държим. Това заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в ефира на Нюз 7. 

 

Ако ГЕРБ не са готови да подпишат и спазят сроковете за изпълнение, няма да имаме друг избор и Патриотичният фронт ще оттегли подкрепата си, каза Джамбазки и поясни, че по този начин ще се стигне до правителство на малцинството.

2014-10-24 19:35 | коментара

Ангел Джамбазки: Прокуратурата да разследва управителя на БНБ Иван Искров заради КТБ

Все още няма сложени подписи на Патриотичния фронт под споразумение с ГЕРБ, има обсъждани неща, които са ценни и важни за държавата, обясни в “Денят започва” Ангел Джамбазки зам.-председателят на ВМРО, част от Патриотичния фронт.

 

“Причината да избягваме излъчването на политически лица за министри е проста – това ще изглежда в очите на обществото като сделка. Това се приема лошо и не може да бъде обяснено”, поясни той и добави, че ПФ ще участва в управлението, подкрепяйки конкретни политики, които смята за  важни и които са били предварително договорени. 

Гласовете от 5 октомври в Турция подменят изборния резултат и вота на българските граждани. Това обяви в „Добро утро, Европа” зам.-председателят на ВМРО и част от Патриотичния фронт Ангел Джамбазки. Той посочи, че са се извършвали редица нарушения в изборния ден масово в секциите ни в турските населени места. Освен агитации под различни форми на турски език, по думите на Джамбазки, гласоподаватели са влизали в урните с фалшифицирани бюлетини.