Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

Медия | Телевизия


На първо място искам да изясня нещо - съгласие между ГЕРБ и Патриотичния фронт за коалиция не се е случило. Предстои следващ разговор, защото трябва да бъдат обсъдени и нашите предложения каква политика да се води, заяви евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки в „Добро утро, България“ по ТВ 7.

 

Той обясни, че Патриотичният фронт няма потребност да бъде във властта. По думите му това категорично не е самоцел.

Не гледаме на участието си в парламента като на бюро по труда – на едни хора да им се намери работа. Това заяви в „Събуди се”  по Нова телевизия евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

 

Опитите да бъде формирано правителство на споделената отговорност, каквото предлага партията, спечелила изборите – ГЕРБ, беше тема на обсъждане между представители на различни политически формации.

Национално отговорно е да водим разговор за създаване на кабинет. Трябва да има управление с ясни задачи, кабинет, съставен от експерти. Предстои изключително труден разговор, но има важни сфери, които се нуждаят от спешни реформи.

 

Това заяви заместник-председателят на ВМРО и представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки в предаването „Факторът Кошлуков“ по ТВ 7 по повод срещите между политическите сили за създаване на правителство.

Провелите се избори за народни представители, бъдещето на Патриотичния фронт, агитацията на различен от официалния български език, своеволията на ДПС и оставането в Европейския парламент бяха темите, които заместник-председателят на ВМРО и евродепутат Ангел Джамбазки коментира в ефира на Нова телевизия.

Политиците да сложат егото в джоба си

Първото, с което ще се заемем в Народното събрание, ще бъде опитът да постигнем национален консенсус за решаване на основните проблеми пред обществото и Родината. Това заяви Валери Симеонов, съпредседател на Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО на първата пресконференция след изборите за 43-то Народно събрание.

На срещата с медиите присъстваха много от водачите на листите на Патриотичния фронт.

Причината служителите в завод „Миджур“ в Горни Лом да получават толкова ниски заплати е фактът, че никой в държавната власт не контролира по никакъв начин предприятията, които са били продадени, коментира в студиото на „Още от деня“ по БНТ Ангел Джамбазки, водач на листата на Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” в 24-ти МИР – София и в 1-ви многомандатен избирателен район – Благоевград. Той припомни, че регионът в Северозападна България е най-бедният в ЕС.

Обидно е да се говори кой е пó-патриот. Не е необходимо да си мерим патриотизма с когото и да било. Това заяви кандидатът за народен представител от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Ангел Джамбазки при гостуването си в „Здравей, България“ по Нова телевизия. 

Той беше поканен заедно с Любен Дилов – син, чиято формация „Гергьовден“ е част от „България без цензура“, да коментират нападките на ББЦ към Патриотичния фронт по повод затварянето на границата с Турция. От партията на Николай Бареков отправят обвинения към обединението на НФСБ и ВМРО, че няма да участват в тяхното мероприятие, което плануват.
 

В ЦИК има представители на ГЕРБ, БСП, ДПС, „Атака“ и Реформаторския блок. Тази комисия взе политическото решение да подари 8 мандата на двете етнически партии в България – ДПС и партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, част от Реформаторския блок.

Така заместник-председателят на ВМРО и водач на листите на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевградско и 24 МИР – София Ангел Джамбазки коментира казуса със секциите в Турция.

Наш основен противник в област Благоевград е ДПС. Ние бяхме първите, които поведохме хората в недоволството им срещу срамното назначение на Муса Палев за областен управител, наложено от противоконституционната партия ДПС. Преди 100 години нашите предци освободиха Благоевградско от турско робство. Днес отново трябва да отвоюваме националното си достойнство.

С тези думи водачът на листата на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Благоевград Ангел Джамбазки откри кампанията на коалицията в Пиринска Македония.