Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.politics.actualno.com - Ангел Джамбазки: За разлика от Бареков, не действам като парвеню, когато дарявам


2014-08-21 13:25 | коментара

Поведението на Бареков беше необяснимо и твърде експресивно. Един ден правехме референдум за монархия, след това за народна република, после някакъв друг тип управление. Бареков отричаше да има връзки с Пеевски, но всички, които го напуснаха, казаха друго. Така че като бяхме с него, бяхме изпаднали в ситуацията да обясняваме, че нямаме сестра и да уточняваме, че ВМРО няма връзки с Делян Пеевски, заяви заместник-председателят на ВМРО и европейски депутат Ангел Джамбазки.

Конфигурацията „г-н Ковачки и прокуратурата” е перфектна комбинация. Всички видяхме какво излезе по телевизията за Бобов дол, коментира накратко зам.-председателят на ВМРО новата коалиция "България без цензура" плюс партия "Лидер".

ВМРО има 120-годишна история и поведението ни е последователно. Папата не ми е искал още имунитета като евродепутат и засега продължавам да си изпълнявам задълженията, подчерта Джамбазки.

На въпрос дали Джамбазки ще дари 80% от заплатата си като евродепутат, както Бареков го предизвика вчера, евродепутатът отвърна, че дарението не е нещо, което се натрапва. Аз съм готов да даря пари, но няма след това да ходя по медиите и студията, за да навирам в очите на хората действията си и да показвам обекта на дарение като панайрджийска мечка. Г-н Бареков например вчера показа, че ще направи дарение, но след две седмици. На мен не ми е присъща парвенющина, когато помагам, добави евродепутатът.

По отношение на предстоящите избори Джамбазки заяви, че Патриотичният фронт е третият път – не ГЕРБ, не БСП, не тези две партии плюс ДПС. Нашата цел е да убедим хората да последват този път, а какви ще са резултатите ни на вота – каквито сме заслужили, подчерта Джамбазки в сутрешния блок на БНТ.