Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.frognews.bg - Джамбазки: ДПС и БНБ разпаднаха КТБ


2014-10-24 10:35 | коментара

С ДПС въобще не искаме да разговаряме. С тях трябва да говори прокурор или съдия, защото те са престъпна организация. ДПС разпаднаха КТБ, заедно с банковия надзор на БНБ. Тези неща трябва да бъдат разследвани. Това каза в студиото на БНТ Ангел Джамбазки от Патриотичния фронт.


С ГЕРБ сме на еднакво мнение по темата КТБ, обясни той. С НФСБ имаме планове за дългосрочни политически цели. Нямаме никакви разминавания с тях относно наличието на наши министри в новия кабинет, обяви Джамбазки.

Ние държим на думата си. Няма да излъчим политически министри. Ние ще подкрепяме политиката и решенията, които смятаме за важни. Ние не водим разговори, за да назначим един или двама министри, каза още Джамбазки. 

Държавата се разпада и в момента. Нашите обещания в предизборната кампания стават програма и влизат в точките за управление, които обсъждахме с ГЕРБ, а на по-късен етап и с реформаторите, защото с тях още не сме постигнали споразумение, разкри Джамбазки. Единственото ни условие е Корман Исмаилов и Касим Дал да не участват в управлението на държавата. Досега не сме сядали на масата в троен формат с ГЕРБ и РБ. Точно заради това не мога да обсъждам нероден Петко, допълни той. Общата програма за управлението на държавата не е готова. Като бъде подписано споразумение, тогава ще коментирам. В тази програма ще бъдат включени програмите на ГЕРБ, на РБ и нашите, категоричен беше той.