Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.blitz.bg - Джамбазки: Г-н Дол, поживейте в България и сам вижте дали има етническа престъпност


2014-10-30 09:39 | коментара

- Докога някой евровуйчо ще ни казва какво да правим, пита евродепутатът

 

Никой не е искал да разполагаме ракети на границата с Гърция и Турция. Тази част от нашата програма е била обсъждана с трите дами, преговарящи то страна на ГЕРБ. Сегашният министър на отбраната искаше да се бие с Русия, помните ли? Защо тогава Жозеф или някой друг евровуйчо да дойде и да ни казва какво да правим? Това заяви пред Нова телевизия евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки.

 

„Този модел на поведение – да дойдеш отнякъде и да вмениш на местните политици какво да правят, е абсурдно. Дали от Вашингтон ще дойдат, дали от Брюксел, за мен е едно и също. Казвам го с цялата условност на ситуацията, в която се намира господин Борисов в момента“, коментира Джамбазки. 

„Тези хора се врат в нашите работи. И много бих искал този човек – Жозеф – да му кажа: Господин Дол, поживейте малко в едно българско населено място, вижте дали има етническа и битова престъпност и как тя трябва да бъде спряна тя. Нека той да дойде и лично да види тази престъпност“, каза евродепутатът. Той заяви, че е напълно убеден, че тези хора нямат никаква представа какво става в България. „Тези хора говорят с клишета“, категоричен бе Джамбазки. 


„Нашата подкрепа към ГЕРБ и правителството минава през подписи под програма. Няма ли програма, няма и подкрепа. В тази програма е да знаят децата български език, да се възстанови отбранителната способност на страната. Държавата се нуждае от нормално и стабилно управление“, заяви Ангел Джамбазки.