Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.bnt.bg - Ангел Джамбазки: Пактът за миграция не трябва в никакъв случай да бъде подписван


2018-11-07 19:58 | коментара

По негови думи, този документ е вреден, защото пактът насърчава миграцията. "Какво всъщност означава легални мигранти", попита Джамбазки. Той разказа, че в документа пише, че миграцията е благотворен процес, който ще доведе до благосъстояние.

 

Ангел Джамбазки: Очевидно не води до благоденствие. Очевидно води до гранични сблъсъци, очевидно води до това млади афганистанци с ножове да тичат по улиците на европейските градове, да извършват насилие, убийства...

 

Пактът за миграция не трябва в никакъв случай да бъде подписван от България, категоричен е евродупетатът. Той смята, че това е опасен документ, който насърчава миграцията и представлява пряка заплаха от легализирането на нашествието на стотици хиляди милиони хора на европейския континент. Джамбазки обясни, че според текстовете в този документ държавите биха били задължени за осигуряват маршрути за миграция, да осигуряват подслон, да осигуряват стандарт на живот, да осигуряват помощи.

 

Ангел Джамбазки: Единственото решение за българската държава и за Европейския съюз е нулева миграци, твърда ограда, ров, крокодили и да няма възможност за нелегална миграция. Това би било огромна заплаха за интигритета на българското общество, и за националната ни сигурност, и за бюджета ни.

 

Относно обвиненията към ВМРО за получаване на пари срещу документи от чужденци, Джамбазки каза:

 

Аз съм готов да срещна когото и да е, който твърди подобно нещо, в съда. Това е една гнусна и долна клевета и тези, които я сътвориха, много добре знаят, че удрят организацията в едно ат най-чувствителните места - именно българите в Македония, българите в Западните покрайнини.

 

Вижте целия разговор с него във видеото!

 

Ангел Джамбазки: Пактът за миграция не трябва в никакъв случай да бъде подписван

"Сутрешен блок" | "Околната среда на фокус - министър Нено Димов" - 07.11.2018