Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

в. Труд - ВМРО събират на конгрес лидерите на консерваторите


2019-03-22 14:26 | коментара
СПЕЦИАЛЕН ГОСТ е председателят на АКРЕ - Ян Захрадил

ВМРО събират на конгрес лидерите на консерваторите в събота. Форумът в зала "Европа" на парк хотел Москова ще бъде открит от лидера на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов. Предстоящите избори за Европейския парламент и какъв ЕС можем да очакваме след европейските избори през май, са сред основните теми, които ще бъдат обсъдени на Vll-ия редовен конгрес.


По специална покана на българския евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки на форума на партията гости ще са редица известни лица от семейството на европейските консерватори. Сред тях са председателят на АКРЕ - Ян Захрадил, Адам Липински -зам.-председател на полската партия и изпълнителният директор на АКРЕ - Ричард Милсом.


Сред официалните гости са премиерът и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, лидерите на партиите от КП "Обединени патриоти", представители на българските общности зад граница, интелектуалци и общественици.
Ръководството на ВМРО ще направи отчет за свършеното от предния конгрес до момента. Делегатите ще изберат нови ръководни и контролни органи на партията.


Стр. 4