Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.struma.com - Депутатът Ангел Джамбазки с нов офис-приемна в Благоевград


2015-01-18 09:56 | коментара

Депутатът от ВМРО Ангел Джамбазки откри офис на партията в Благоевград. Пред събралото се множество Джамбазки поясни: "Този офис е първи по рода си в България и цели близък контакт, и съдействие по всички въпроси, които вълнуват гражданите на Пиринска Македония. В работата на офиса ще разчитам много на депутата от Патриотичния фронт НФСБ – ВМРО, Атанас Стоянов, както и на общинския съветник от Благоевград – Георги Васев. ” Шеф на офиса е Зорина Станчева, която благоевградчани познават, като председател на студентското дружество "Христо Силянов" в Благоевград.

 

Офисът, който се намира на булевард "Св. Св. Кирил и Методий" номер 2, ще работи постоянно. В него вече има експерти, които ще разясняват дейността на Ангел Джамбазки в Европейския парламент, както и самата работа на Европарламента. Ще има коментар и за решения, взети в българското Народно събрание. От цялата област хората ще имат възможност да подават конкретни сигнали, които смятат за важни. Ще помагаме на земеделските производители в Благоевградска област, при кандидатстването по различни европейски програми, допълни евродепутатът Джамбазки.

 

Патриотичният фронт НФСБ и ВМРО ще имат активна позиция и дейности в предстоящите местни избори. Ангел Джамбазки каза : „Този път ще обърнем, особено внимание в кампанията си, в района по поречието на река Места. Основният политически противник там ни е ДПС. В Хаджидимово, Белица, Якоруда, Сатовча и други от години управляват феодали, които не обръщат внимание на социално-икономическите проблеми на населението. Ще сложим край и на властта ма ДПС- политическите деятели, които насаждат междуетническа и верска омраза", каза Ангел Джамбазки.

 

Водосвета бе отслужен от отец Шавулев, от Благоевград. Гости на събитието бяха и „БГПатриот”, неправителствена организация от София.