Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.dariknews.bg - Джамбазки: ДПС е основният ни противник


2015-01-17 10:18 | коментара

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки откри приемна в центъра на Благоевград.

 

"Тя е първата по рода си в България и цели по-близък контакт и съдействие по всички въпроси, свързани с гражданите в сърцето на Пиринска Македония. В приемната ще участва дейно и депутатът от района Атанас Стоянов", каза в интервю за Дарик Ангел Джамбазки.

 

"Приемната, която е на булевард "Св. Св. Кирил и Методий", ще работи ежедневно и в офиса ще има експерти, които ще разясняват дейността на Европейския парламент и важни решения, взети в българското Народно събрание. Хората от цялата област имат възможност да подават конкретни сигнали, свързани със социални и икономически проблеми. Особено ще наблегнем на въпроси, касаещи земеделските производители в Благоевградско, да им помогнем при кандидатстването по различни европейски програми", изтъкна евродепутатът Джамбазки.

 

ВМРО и Патриотичният фронт започват активна дейност за явяване на предстоящите местни избори. Джамбазки и коалиционните партньори са категорични, че особено внимание в рамките на кампанията в районите по поречието на Места.

 

Патриотите ще имат кандидати за кметове и листи за общински съветници почти в цялата Благоевградска област. Основният им противник остава ДПС.

 

"Общините Белица, Якоруда, Сатовча, Хаджидимово и в останалите населени места от години управляват местни феодали, а населението изнемогна от безработицата и насажданата от действията на политически деятели междуетническа омраза", коментира Ангел Джамбазки.

 

Интервю с Ангел Джамбазки чуйте в звуковия файл