Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

в. Труд - Европейски лидери се включват в Политическа академия


2021-09-04 16:26 | коментара

Политическа академия на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) на тема "Бъдещето на Европа" ще се проведе в Сандански от 3 до 5 септември. Събитието е организирано от българския представител в Европейскияпарламент от политическата група на ЕКР и заместник-председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки, по чиято покана ще се включат редица европейскиполитици и настоящи евродепутати.


Изказване пред младите българи и участие в дискусиите, освен Джамбазки, ще имат Джорджия Мелони (председател на партията на ЕКР), Карло Фиданца (съпредседател на групата на ЕКР в ЕП), Хорхе Буксаде (испански представител в ЕП), председателят на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, кметът на Сандански Атанас Стоянов, политици и общественици.


По време на академията ще се обсъдят теми като нелегалната миграция, "Зелената сделка", плана за възстановяване "Следващо поколение ЕС", младежкия консерватизъм в Европа и консервативния активизъм и др.
Предвидени са и специализирани ролеви игри за развиване на различни професионални умения на бъдещите млади политици.


Събитието ще протече при спазване на противоепидемичните мерки, а участието на чуждестранните политически лидери ще бъде онлайн.
Стр. 4