Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.cross.bg - Джамбазки: Важното е какво реално правим за хората


2015-01-25 10:22 | коментара

Евродепутатът Ангел Джамбазки коментира активността на българските представители в Европейския парламент и неговото трето място в класацията в студиото на БНТ, като подчерта, че е важен не рейтингът на депутатите, а какво реално са направили за хората. Той защити Станишев, че той по темата за защитата на българския национален интерес в Македония е правил обосновани и разумни изказвания. Тази класация е направена, за да си гониш нещата, които са важни, подчерта Джамбазки.


Когато подкрепяш едно правителство, искаш или не искаш, носиш отговорност за неговите успехи или провали, коментира Ангел Джамбазки участието на Патриотичния фронт в коалиционното управление, макар и без министри. Това е единственият начин да бъдат изолирани политически организации, които са известни със своята корумпираност или със своите ненационални подходи в управлението, като Движението за права и свободи, ние не виждаме как ще се случи по друг начин, поясни той.


Ако говорим за проевропейско поведение, не е ДПС партията, която може да говори за такова, защото тя води своето начало от противозаконно, нелегално т.н. Турско освободително движение, което е терористична организация и което взривява дом за майки с деца, заяви Ангел Джамбазки.