Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.radar.bg - В Благоевград, евродепутатът Ангел Джамбазки проведе първия си официален приемен ден с граждани от Благоевградска област


2015-02-08 09:25 | коментара

Всяка първа събота от месеца заместник-председателят на ВМРО - Българско национално движение и представител в ЕП ще бъде от 15 ч. в приемната си в Благоевград, която се намира на бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ № 2.

 

В първия приемен ден двадесетина души очакваха Джамбазки със свои предложения, оплаквания и жалби. Народният представител от Пиринска Македония от Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО Атанас Стоянов също присъстваше и отговаряше на въпроси на благоевградчани.

Преди време Стоянов пое ангажимент да участва във всеки приемен ден на Джамбазки в Благоевград, като по този начин да се получи много по-добро покриване на питанията на гражданите от областта. Депутатът от Сандански поясни, че по този начин въпросите и жалбите ще достигат и до Българския парламент освен до Европейската комисия, с което ВМРО се надява да бъде полезна на населението.

 

Освен поетите ангажименти относно запитванията на гражданите, двамата депутати поеха инициативата съвместно с Община Благоевград да изградят паметник на войводата Аргир Манасиев, както и да помогнат на Детска градина номер 6 в града с направата на стелажи, които да улеснят децата и техните учители.