Ангел Джамбазки Ангел Джамбазки

www.bta.bg - Евродепутатът Ангел Джамбазки обсъжда с жителите на Ямболско проблемът с нелегалната миграция и заплахата за сигурността на региона


2024-03-16 11:36 | коментара

Джамбазки ще присъства и на 25-ия юбилеен Международен маскараден фестивал „Кукерландия“ в Градския парк в Ямбол 


Българският представител в ЕП Ангел Джамбазки кани гражданите на град Ямбол на среща на 17 март /неделя/ в 17:00 часа пред спортна зала „Диана“. 


По-рано през деня той ще присъства на проявите в рамките на 25-ия юбилеен Международен маскараден фестивал „Кукерландия“ в Градския парк, както и на пресъздаване на традициите, свързани с празника Сирни Заговезни. 
На 18 март /понеделник/ гражданите на област Ямбол ще могат да се срещнат с Ангел Джамбазки в 14:00 часа пред сградата на община Стралджа, в 16:00 часа пред общината в Елхово и в 18:30 часа в голямата конферентна зала на хотел „Диана Палас“. 


Основна тема на срещите ще бъде проблемът с нелегалната миграция и заплахата за България и сигурността на региона, особено с оглед на разположения на територията на област Ямбол граничен пункт „Лесово“, на границата с Турция. 


По време на срещите ще бъдат обсъдени пагубните последствия от „Зелената сделка“ и закриването на промишлен комплекс „Марица-изток“, както и други теми, свързани с грешните политики на европейските институции.